Ани Пападопулу има второ детенце, тази хубава новина се разпространи в медийното пространство

Атрактивната актриса Ани Пападопулу роди второто си дете, което е момиченце, научи Kliuki.bg. Ани има по-голям син от брака си с режисьора Стоян Радев. Сега Ани е обвързана с един от сценаристите на сериала на БНТ "Четвърта власт" и нашумелия "Под прикритие".

[caption id="attachment_312039" align="alignright" width="300"]Ани Пападопулу има второ детенце Ани Пападопулу има второ детенце[/caption]

За любовта си с Александър самата Ани Пападопулу беше споделила преди няколко години, че има любов в живота си и е много щастлива, пишат и от "Всеки ден", но тя не даде подробности около мъжа на сърцето си. Тогава Александър Чобанов пишел разкази и не бил популярен, нито заможен човек, но скоро му се усмихнало щастието и го препоръчали като сценарист за получилия голяма популярност филм на БНТ "Под прикритие". След това и в "Четвърта власт" взел участие, там вече зрителите могат да видят и Ани в ролята й на съпруга на журналиста Андрей Кръстанов (Атанас Атанасов). А преди това я гледахме в друг култов филм от по-ново поколение "Мисия Лондон", където Ани изигра Лейди Даяна.

Актрисата вече навърши своите 35 години и скоро планират официално да се венчаят с избраника й, но не са го направили все още само заради факта, че Ани не искала да се омъжва с голям корем, а изчакала първо да роди. След като бебчето вече е на бял свят, следва и сватбата. Желаем на семейството щастие, разбирателство и дълги години семеен живот.