Слави Трифонов разярен: Помел студиото си!

4

Слави Трифонов излязъл извън кожата си, помел студиото и изрекъл проклятие!

За никого не е тайна темпераментният и избухлив характер на Слави Трифонов. Обикновено обаче той се ограничава до люти скандали и крясъци към служителите си и хората от екипа на „Шоуто на Слави“. Тези дни обаче шоуменът ударил тавана като изрекъл истинско проклятие. Това съобщава вестник „Уикенд“, осведомен от хора от обкръжението на Дългия.

Слави Трифонов не може да се примири, че не друг, а омразният му Къци го имитира
Слави Трифонов не може да се примири, че не друг, а омразният му Къци го имитира

Слави Трифонов бил бесен. Той направо излязъл извън кожата си, когато разбрал, че не друг, а Къци Вапцаров ще го имитира в шоуто „Като две капки вода“. Слави буквално помел студиото си като „благославял“ Къци и родата му до девето коляно. След това отправил и проклятие към Къци Вапцаров.

„Разбира се, Слави Трифонов не е вещица и няма магически сили. Така че проклятието му не е нищо повече от силни думи на разярен човек. Но той никога не е можел да понася Къци Вапцаров, дори за мъж го няма. А точно той трябва да се „всели“ в образа му. Разбираемо е, че побесня“, обясняват музиканти от Ку-Ку бенд.

Други обаче не са толкова убедени, че проклятието на Слави Трифонов не е успяло. Малко преди шоуто Къци Вапцаров едва не се пребил на сцената, защото не виждал почти нищо зад черните очила.

Той не спирал да се чуди как Слави Трифонов се движи с тях толкова време и още не се е претрепал някъде. Къци Вапцаров обаче бил особено доволен, че ще имитира Слави Трифонов и най-накрая ще му върне за годините, през които е бил осмиван от него хиляди пъти.

Защото Къци Вапцаров е може би един от най-любимите образи за майтапи от страна на Слави Трифонов. И той не веднъж го е осмивал и дори унижавал публично в своето шоу.

„Слави Трифонов обича да се подиграва с другите, но ако някой направи същото с него, не може да го преглътне. Самочувствието му е прекалено голямо“, коментират хора от екипа му.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара
 1. кети казва

  само интелигентният човек приема ирония, която показва недостатъците му, а слави не е от тях. Злобният комплексар/СЛАВИ/ обаче, не пропуска да се избъзика и това много го кефи.

 2. георги казва

  Висок ръст – дребна душица

 3. az казва

  i tazi novina stigna TOCHNO do vashiq sait…

 4. Ivan Atanasov казва

  🙂

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.