Предателката Ани Салич направи голяма мръсотия и в Нова телевизия!

Предателката Ани Салич направи голяма мръсотия и в Нова телевизия!
4 (80%) 9 votes

Предателката Ани Салич, както я наричат колегите й от bTV, сътвори гадория и на новата си работа!

Голяма мръсотия сътвори Ани Салич и на новата си работа в Нова телевизия. Предателката, както я наричат колегите й от bTV, не се стърпя дълго време и сътвори страшна гадория на колежка. Ани Салич се тръшна пред ръководството и използва всичките си връзки, номера и чалъми, за да изгони оттам своята колежка Татяна Чохаджиева. Това разкриха хора от нюзрума на телевизията.

„От самото начало Ани Салич не хареса Татяна. Не знаем защо, тъй като двете дори нямаха време да се опознаят и да общуват, че Ани Салич да си изгради мнение. Тя просто я погледна и се настрои негативно към нея от пръв поглед. И тогава настана ужасът за Таня“, разказват колеги на Али Салич и Татяна Чохаджиева.

Ани Салич направи всичко, за да изгонят Таня Чохаджиева от нюзрума

Ани Салич направи всичко, за да изгонят Таня Чохаджиева от нюзрума

Последната излетяла от новините със скоростта на светлината, макар че имало уговорка Таня да замества Ани Салич в новините през уикенда като се редува с другата им колежка Даниела Тренчева.

„Ани Салич обаче направи всичко по силите си да изрита Таня от нюзрума. Тя отиде при шефовете и дори започна да им говори как чула Таня да злослови зад гърба й. А това изобщо не е вярно. Познаваме Таня от години и може да се закълнем, че не е такъв човек. Ръководството обаче клекна пред ревовете и настояванията на Ани Салич и махнаха Таня от новините“, коментират служители на Нова телевизия.

Те довериха, че Ани Салич не може да понася и Даниела Тренчева, но срещу нея била с вързани ръце, той като Тренчева била лидер в Нова телевизия от години насам и се ползвала с огромно доверие и уважение от всички.

Вчера дори стартира новото й предаване „Ничия земя“, а Ани Салич умирала от яд, защото обещаното й авторско предаване по Нова телевизия така и не видяло бял свят. И не се знае дали изобщо ще тръгне някога.

Коментари чрез Facebook

коментара

18 коментара по “Предателката Ани Салич направи голяма мръсотия и в Нова телевизия!”

 1. Danaya Dobreva

  апр. 06. 2014

  Долна работа -просто злобна македонка то си и личи отвсякаде……

 2. ZIZI

  апр. 06. 2014

  голяма мръсница е тая

 3. Сотир

  апр. 09. 2014

  Тъпа селенка сега е момента да я пенсионират и да се прибира на село дето и е мястото.

 4. Колева

  апр. 09. 2014

  От македонките по-зли говеда няма. Свекърва ми е такова животно от Банско, и тримата й сина не говорят с нея, само гони колежките си от работа. Салич е същото чудо. Господ ще върне на децата й.

 5. бай Иван овчаря

  апр. 10. 2014

  Такива овце ги имаммм но ги оправям ще оправя и нея?

 6. Ива

  апр. 23. 2014

  Не искаме Ани Салич!
  Развали новините!
  Тя загрозява Ники Дойнов!
  Да я махат!

 7. Joana Rubin

  май 04. 2014

  да пукне тая гад. хем е проста, хем е злобна. не понася умните и красивите, простакелата. дано си счупи главата някъде от вирене и надуване, та да миряса най-после. тя била много гадна. но допреди години поне се прикриваше. а сега остарява и озлобява.

 8. Joana Rubin

  май 04. 2014

  много е злобна. много злобно чете преди повече от две години за мен, че не съм била образована и съм била много проста, а то се отнасяло за нея. хаха! кучка мръсна долна.

 9. Joana Rubin

  май 04. 2014

  все пак аз си имам дипломи, които са истински, но тя няма.

 10. Alexey Izmirliev

  май 05. 2014

  Муци, за какво ли са ти тези дипломи, след като нямаш онази, която мама ти и татко ти трябвало да ти издадат след седмата ти година?

 11. Tari Alfov

  май 05. 2014

  Рубин ли си,измет ли си,същата си като онази мошеничка Николета ясновидката-злобна и вулгарна.Такива като теб,са за разследване и съд!!!Сигурно Ани Салич,те е уличила в лъжа.Гад грозна!Засрами се от годините си-остаряваш….и не кълни,че всичко се връща!Хайде точно ти,не говори за образование и дипломи-личи,че твоите липсват!

 12. Joana Rubin

  май 05. 2014

  Алекс, към добрите съм добра. Не се притеснявай! Такива, като тази проповядват омразата! Не закачай мама и татко, и баба и дядо, защото тогава всички бяхме добри. А сега ще съм зла към злите и добра и възпитана към добрите, умните и образованите.

 13. Joana Rubin

  май 05. 2014

  Тари, личи, че нямаш вкус, щом подкрепяш една посредствена жена, като тази.

 14. Joana Rubin

  май 05. 2014

  ами, попитай я в какво ме е "уличила" тази тъпа женска. в нищо не може да ме уличи. а вие сте глупави, че й се връзвате и вярвате на такива злобни и необразовани, като нея.

 15. николай дойнов

  Ное. 26. 2014

  върви си майната ти пука всщност николай дойнов тее мрази бе кучко

 16. николай дойнов

  Ное. 26. 2014

  николай бе наистена ли викаш че е мърсница това което направила в новините на нова тв

 17. николай дойнов

  Дек. 02. 2014

  ах ти кучко напюла си николай дойнов браво хубава работа при него ли трябва да пюлеш

 18. николай дойнов

  юни 26. 2015

  ах ти кучко

Добавете коментар