Предателката Ани Салич, както я наричат колегите й от bTV, сътвори гадория и на новата си работа!

Голяма мръсотия сътвори Ани Салич и на новата си работа в Нова телевизия. Предателката, както я наричат колегите й от bTV, не се стърпя дълго време и сътвори страшна гадория на колежка. Ани Салич се тръшна пред ръководството и използва всичките си връзки, номера и чалъми, за да изгони оттам своята колежка Татяна Чохаджиева. Това разкриха хора от нюзрума на телевизията.

"От самото начало Ани Салич не хареса Татяна. Не знаем защо, тъй като двете дори нямаха време да се опознаят и да общуват, че Ани Салич да си изгради мнение. Тя просто я погледна и се настрои негативно към нея от пръв поглед. И тогава настана ужасът за Таня", разказват колеги на Али Салич и Татяна Чохаджиева.

[caption id="attachment_312053" align="alignright" width="300"]Ани Салич направи всичко, за да изгонят Таня Чохаджиева от нюзрума Ани Салич направи всичко, за да изгонят Таня Чохаджиева от нюзрума[/caption]

Последната излетяла от новините със скоростта на светлината, макар че имало уговорка Таня да замества Ани Салич в новините през уикенда като се редува с другата им колежка Даниела Тренчева.

"Ани Салич обаче направи всичко по силите си да изрита Таня от нюзрума. Тя отиде при шефовете и дори започна да им говори как чула Таня да злослови зад гърба й. А това изобщо не е вярно. Познаваме Таня от години и може да се закълнем, че не е такъв човек. Ръководството обаче клекна пред ревовете и настояванията на Ани Салич и махнаха Таня от новините", коментират служители на Нова телевизия.

Те довериха, че Ани Салич не може да понася и Даниела Тренчева, но срещу нея била с вързани ръце, той като Тренчева била лидер в Нова телевизия от години насам и се ползвала с огромно доверие и уважение от всички.

Вчера дори стартира новото й предаване "Ничия земя", а Ани Салич умирала от яд, защото обещаното й авторско предаване по Нова телевизия така и не видяло бял свят. И не се знае дали изобщо ще тръгне някога.