Жени Калканджиева захапа Бориса! Нарече я с грозни думи

Жени Калканджиева захапа Бориса! Нарече я с грозни думи
4.8 (96%) 5 votes

Жени Калканджиева за пореден път показа негативизма си спрямо моделките от новото поколение

Евгения Калканджиева захапа в ефир Бориса Тютюнджиева.

Шестата по красота в света изпитва подобни „чувства” към скандалната брюнетка не от днес, а от преди няколко години.

Жени коментира участието й в култовото предаване „Къртицата”, като заяви пред зрителите на „Жените говорят” на ТV7, че моделката е достатъчно малоумна, за да навърже нещата така, че да изиграе провокативна и подривна дейност, тоест да е доносника във втория сезон на предаването.

Жени Калканджиева не пести упреците си към родните ни моделки

Жени Калканджиева не пести упреците си към родните ни моделки

Шефката на модна агенция „Висаж” не си премери думите в негативен аспект и относно предложенията и работните участия на „Кралицата на красотата”, 23-годишната манекенка и за Милано.

Във вторият по големина град на Италия Жени Калканджиева бе повече от категорична, че момиче като Бориса няма как да попадне. Този калейдоскоп на модата е притегателен център за красавици от цял свят, много по-горещи, знайни, привлекателни и интелигентни от нашенските модели, които тук може да са скандални и провокативни с някакви нелепи изпълнения и любовни афери с богати и не дотам „чистоплътни” чичковци, но в италианския град няма как да им мине номера.

Тъй като там нещата, които се ценят за кардинално различни от родните.

Тя развенча и хвалебствията на Бориса Тютюнджиева още преди три години, че е снимана за корицата на модното списание- феномен в света на модата „Вог”.

Евгения Калканджиева твърдо отрече казаното от Бориса с факта, че няма как добре тунингована красавица като нея да бъде на корицата на престижното списание. Тя дори беше категорична, че моделката не се е явила и на кастинг.

Собственичката на престижната модна агенция бе безпощадна в изказването си и към друга наша звезда – моделката Николета Лозанова. Жени обясни, че половинката на Валери Божинов няма шанс да работи в столици на модата като Милано, Париж, Ню Йорк.

Защото НиЛо може да е интересна с провокативното си поведение, което се харесва тук, но на запад то се приема за просташко и няма как да се наложи в подобни звездни светини.

А всякакви техни хвалби, че нещата са се случили и те имат предложения от световните градове на модата за хиляди левове просто е поредната инсинуация, повече от убедена е Калканджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар