Мариан Кюрпанов ползва гаврата с Лияна за доказателство

Мариан Кюрпанов ползва гаврата с Лияна за доказателство
5 (100%) 4 votes

Мариан Кюрпанов се оправдава, че е нормален чрез Лияна! Той иска да покаже пред България, че е изцяло нормален, но за целта ползва фолк дивата!

Моделът Мариан Кюрпанов продължава да беснее срещу медиите, защото го изкарват, че не е истински мъж. Мариан дори написал послание в интернет, с което убеждава всички в своята мъжественост, писа по-рано „Всеки ден“.

Вицешампионът на „ВИП Брадър“ обаче стигна още по-далеч в опитите си да се изкара нормален. Според слуховете, Мариан се хвалел под път и над път как е бил с певицата Лияна за веднъж, с което давал на хората да разберат, че той си пада по жени, дочу Kliuki.bg.

Лияна е доказателството на Мариан Кюрпанов, че е нормален

Лияна е доказателството на Мариан Кюрпанов, че е нормален

Дали наистина двамата са имали нещо помежду си след излизането от Къщата, не е сигурно, но ползването на Лияна за доказателство действително е много подло, защото хубавицата наистина вярваше, че това може да бъде мъжът за нея, а най-вероятно и Мариан Кюрпанов се е изгаврил с фолк дивата както го направиха Благо Георгиев и много други.

Никой така и не разбра защо Мариан Кюрпанов и Лияна не започнаха романс след „ВИП Брадър“. Това навява на мисълта, че наистина двамата са били заедно за кратко, но само физически, след което всичко е пропаднало. Още повече, че те бяха засечени в хотел само дни след риалити шоуто. Сигурно Кюрпанов е показал на Лияна, че е мъж, но да прилага това за доказателство не е много морално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Мариан Кюрпанов ползва гаврата с Лияна за доказателство”

 1. Име (задължително)

  апр. 06. 2014

  Много гейове създават семейства и деца , но не означава , че не са гейове , а се насилват да правят секс с жените си рядко и си мислят за мъже докато го правят .. или пък има и бисексуални , но не мисля , че той е такъв, тоя си е чист гей. личи си в гадната ехидна и мазна усмивчица дето не слиза от лицето му.

 2. Дио

  апр. 06. 2014

  Лияна отрече да са били заедно.

 3. ДЯДКА

  апр. 07. 2014

  този мазен лигльо си личи от самолет, че е гей

Добавете коментар