Мариан Кюрпанов се оправдава, че е нормален чрез Лияна! Той иска да покаже пред България, че е изцяло нормален, но за целта ползва фолк дивата!

Моделът Мариан Кюрпанов продължава да беснее срещу медиите, защото го изкарват, че не е истински мъж. Мариан дори написал послание в интернет, с което убеждава всички в своята мъжественост, писа по-рано "Всеки ден".

Вицешампионът на "ВИП Брадър" обаче стигна още по-далеч в опитите си да се изкара нормален. Според слуховете, Мариан се хвалел под път и над път как е бил с певицата Лияна за веднъж, с което давал на хората да разберат, че той си пада по жени, дочу Kliuki.bg.

[caption id="attachment_312111" align="alignright" width="300"]Лияна е доказателството на Мариан Кюрпанов, че е нормален Лияна е доказателството на Мариан Кюрпанов, че е нормален[/caption]

Дали наистина двамата са имали нещо помежду си след излизането от Къщата, не е сигурно, но ползването на Лияна за доказателство действително е много подло, защото хубавицата наистина вярваше, че това може да бъде мъжът за нея, а най-вероятно и Мариан Кюрпанов се е изгаврил с фолк дивата както го направиха Благо Георгиев и много други.

Никой така и не разбра защо Мариан Кюрпанов и Лияна не започнаха романс след "ВИП Брадър". Това навява на мисълта, че наистина двамата са били заедно за кратко, но само физически, след което всичко е пропаднало. Още повече, че те бяха засечени в хотел само дни след риалити шоуто. Сигурно Кюрпанов е показал на Лияна, че е мъж, но да прилага това за доказателство не е много морално.