Куката си тръгна завинаги от „Под прикритие” (ВИДЕО)

Куката си тръгна завинаги от „Под прикритие” (ВИДЕО)
5 (100%) 3 votes

Куката се помири с Господ, отмъсти за гибелта на семейството си, остана лоялен към всички и…зрителите са доволни

Куката напусна сериала като гладиатор!

Истерията покрай обявеното от Мариан Вълев оттегляне на героя му в „Под прикритие” леко заглъхна след последните минути на финала на четвърти сезон, видя kliuki.bg

Сценаристите (сред които е самият актьор) намериха оптимално добрия начин да го изкарат „извън играта”, така че да му отдадат заслуженото, но и да няма масов ропот от страна на зрителите.
kukata2
Всички помнят какъв вой настана след като бяха убити Косъма и Джаро, но Куката си тръгна с достойнство, така че и всеки си получи дължимото. Виновниците за гибелта на семейството си платиха по начин, по който да ги заболи най-много. „Добрите” отчетоха успешна акция, в която един големите престъпници ще гние до гроб в затвора. Последната романтична история на Куката остана добре обезпечена, а той най-накрая се помири с Господ.
kukata 3
Зрителите няма никога да видят своя татуиран фаворит, зарече се Мариан Вълев, но най-хубавото е, че сценарият не им уби последната надежда. Ако бяха го застреляли, евентуалното му завръщането щеше да прилича на пошла сцена от някоя сапунка.

Път назад може и да няма, но някои фенове на „Под прикритие” упорито вярват, че Куката ще избяга от затвора, ще отърве доживотната присъда, ще сключи споразумение и т.н.

Истината е, че сценарият идеално пасва на възможностите да има Сезон 5 или да приключи завинаги. Иво Андонов е „последният честен гангстер на планетата”. Дори и доброто ченге пое отговорност за лошото, което стори. А Росен – „прибрали са го, не искал да вижда никой, отказва да говори по телефона..”

Виж как свърши всичко за Куката:

Под Прикритие – Сезон 4 Епизод 12 / Full by updman

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Куката си тръгна завинаги от „Под прикритие” (ВИДЕО)”

  1. Mario Borisov

    апр. 07. 2014

    NEVEROIATEN PI4,TALANTLIV I NE NA POSLEDNO MIASTO GOLIAM MAJKAR-S LEKOTA VLIZA VAV VSIAKA ROLIA.NE SPIRAI DA NI RADVASH OT EKRANA I OSTANI SEBE SI-KUKA

Добавете коментар