Времето лети за всички и дори и за великолепния сериал, който завладя сърцата на целия Балкански полуостров

Времето лети  напусна ефира завинаги като остави хиляди почитатели на Балканите и в Русия разплакани и развълнувани.

Историята, която беше рекламирана като такава, в която „има твърде много любов, но твърде малко щастие”, приключи. Финалът беше максимално справедлив и достоверен, макар че авторите бяха по-щедри със злодеите, отколкото с положителните образи, видя kliuki.bg

Сценаристите се погрижиха драматичната семейна сага да приключи със сватба, но и с много сълзи и меланхолия, както обичат авторите на турските сериали.

[caption id="attachment_312130" align="aligncenter" width="300"]Те направиха "Времето лети" класика в жанра... Те направиха "Времето лети" класика в жанра...[/caption]

Ето как живота си поигра с главните герои през тези сезон и половина, които българите последни ще видят, но със сигурност няма да пропуснат.

Джемиле преживя истинска трансформация от домакиня, отритната и гладуваща жена до изискана бизнесдама. Тя до последния епизод остана щедра, любяща и уважавана жена, почитана като светица от децата си. В рая на втори сезон прости на бащата на децата си, но щастието в любовта намира в трети сезон. Тогава среща поета-дисидент Ариф, който стана като втори баща на синовете й и е опора, каквато заслужава.

Времето лети изтече в нетаВремето лети изтече в нетаoyle-bir-gecer-zaman-ki-2012-2013-sezonu

Али осъзна по най-болезнения начин какво е причинил на семейството си. До последно се опитваше да изкупи вината си. Сломен, той получи прошка от децата си и Джемиле, но избра да се самоубие в любимото си море. Синът му от Каролин Мустафа обожава и предпочита да е с „майка Джемиле”, отколкото с родната си.

Берин преживя драматичен развод, омъжи се за голямата си любов Ахмед в крайна сметка (във втори сезон). Хакан най-накрая я освободи, спаси я от сигурна смърт, но това му коства години затвор. През това време най-големият му съперник отгледа дъщеря му. Щастието му се усмихва в трети сезон. Официалната власт убива Ахмед и той прави всичко, за да почете паметта му. Берин най-накрая му отвръща с любов и той връща жеста на вечния си съперник като отглежда неговия син, заедно с дъщеря си.

Какво се случва на финала на „Времето лети” -  ВИЖТЕ ТУК!