Мартина Узунова се явила заместител на Бориса Тютюнджиева! Свилен вече си има друга красавица, която го радва всеки ден! Как ли обаче би реагирала риалити звездата на тази новина?!

Скъсалите наскоро Свилен и Бориса започват да се забравят един друг много бързо. От скоро Свилен е заместил риалити звездата с плеймейтка и то не коя да е, а считаната за най-красива измежду тях Мартина Узунова. Манекенката само чакала Бориса да влезе в "Къртицата", за да почне да омайва бившия й, научиха източници на Kliuki.bg.

[caption id="attachment_312152" align="alignright" width="300"]Мартина Узунова (вдясно) зае мястото на Бориса Тютюнджиева в сърцето на Свилен Мартина Узунова (вдясно) зае мястото на Бориса Тютюнджиева в сърцето на Свилен[/caption]

Всъщност любов между Свилен и Бориса вече няма. Двамата се разделиха съвсем човешки, но очевидно Мартина само това е чакала. Разбира се, може да се каже, че бившият на Тютюнджиева има много добър вкус за дами. Бориса е много красива, но пък Мартина Узунова наскоро бе избрана за най-привлекателната и гореща жена на годината.

В същото време Бориса Тютюнджиева също в момента има таен приятел, който се оказва много ревнив. Той е забранил на хубавицата всякакви флиртове в "Къртицата", с които би го изложила. Самата красавица твърди, че със Свилен вече нямат общо, но как ли би се почувствала, научавайки за новата му изгора Мартина Узунова?!