Решението на Годжи изправи на нокти Слави и Ку-ку бенд!

Решението на Годжи изправи на нокти Слави и Ку-ку бенд!
4.3 (86.67%) 6 votes

Слави и музикантите от Ку-ку бенд не искат да повярват на решението на Годжи!

Слави Трифонов и Ку-ку бенд са буквално изправени на нокти след като разбрали за решението на Годжи. А то е да не се връща в предаването и изобщо в страната, за да опита късмета си в САЩ. Това разкриха хора от екипа на шоуто днес.

Припомняме, че Годжи и колежката му Цветелина Грахич заминаха на турне зад океана, което обаче приключи преди повече от седмица. Двамата трябваше да се върнат на работа в „Шоуто на Слави“ още миналата седмица, но до момента от тях няма и вест.

Годжи може да не се прибере, Слави е в шок от вероятността да изгуби дясната си ръка

Годжи може да не се прибере, Слави е в шок от вероятността да изгуби дясната си ръка

„Слави се чу с Годжи миналата седмица и той му каза, че с Цветелина Грахич щели да останат още малко в Америка, за да си починат. Дългия обаче не му повярва изобщо, защото знае, че Годжи отдавна мечтае да потърси реализация и щастие в Америка – в една по-уредена държава с възпитани хора“, коментират служители от шоуто.

Вероятността Годжи да остане завинаги в Щатите е още по-голяма сега, когато той и Цветелина Грахич започнаха любовна връзка. Двамата били много уморени от непрестанните писания по техен адрес в медиите и щели да предпочетат да работят и да се обичат някъде, където никой не ги познава и не е чувал за тях.

„Шокът за Слави е голям и по още една причина. Той отлично знае, че и Евгени Димитров – Маестрото от доста време възнамеряваше да емигрира в Америка и сега е в паника да не би да изгуби и него. Годжи има познати и връзки в Щатите, а ако се уреди, като нищо ще дръпне и Маестрото при себе си. А тръгнат ли си двамата от предаването, рейтингът със сигурност ще се срине. Освен това те са много важни за целия бенд и за цялото шоу“, коментират хора от екипа.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Решението на Годжи изправи на нокти Слави и Ку-ку бенд!”

 1. Nikolai Arabadjiev

  апр. 07. 2014

  a dano stane tova nai posle

 2. здраве

  апр. 07. 2014

  дано се разпаднат, че да се срине това безинтередно шоу

 3. Аленка

  апр. 09. 2014

  Снощи го зърнах по едно време Годжи в бенда това което пишете е пълна глупост.

 4. Име (задължително)

  май 06. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар