Това причини убиецът Максим Стависки на Албена Денкова!

Това причини убиецът Максим Стависки на Албена Денкова!
3.9 (78.18%) 11 votes

Максим Стависки превърна живота на Албена Денкова в истински ад!

Въпреки че е световен шампион, за болшинството от българите фигуристът Максим Стависки е убиец. Той отне два човешки живота и не по случайност, а защото реши да шофира в нетрезво състояние. Подобна безотговорност българите отказват да простят вече толкова години след адската катастрофа. Освен нея обаче, Максим Стависки предизвика и друга – в живота на приятелката му Албена Денкова.

Албена Денкова участва в шоуто „Денсинг старс“ само, за да опита да промени отношението на България към нея и Максим Стависки и по свой си начин да поиска прошка от нацията. Не е ясно дали ще успее, но самата тя разкри, че след катастрофата на Максим Стависки, животът й се превърнал в истински ад.

Максим Стависки има да изкупува вината си не само пред България, но и пред Албена

Максим Стависки има да изкупува вината си не само пред България, но и пред Албена

Албена Денкова разкри, че е изгубила много, прекалено много от старите си приятели, които обвинявали нея за катастрофата. „Да, всички са настроени против Максим Стависки и е нормално да го обвиняват. Но Албена Денкова получи също толкова многобройни нападки, сякаш тя е шофирала автомобила и тя е предизвикала ужаса. Приятели и близки се отдръпнаха от нея, а това я нарани страшно много. Само тя си знае какво преживя през всичкото това време“, разкриват близки на шампионката по фигурно пързаляне.

Те са убедени, че Максим Стависки е съсипал живота й не само заради безотговорното си поведение, но и с това, че вместо да се кротне, на няколко пъти след катастрофата си е позволявал да й изневерява и да я лъже с различни жени.

А Албена Денкова е била плътно до него през цялото време, без значение дали това ще я съсипе и как ще й се отрази на общуването с хората. „Най-лесното беше да го изостави, камо ли след изневерите му. Но тя остана и доказа, че е голям човек. Друг е въпросът дали Максим Стависки го заслужава или не“, коментират свидетели на драмата на Албена Денкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Това причини убиецът Максим Стависки на Албена Денкова!”

 1. Nachkata Panayotov

  апр. 07. 2014

  che i nagal toq palqcho,pak pie i kara sled incidenta smehurkoto

 2. ursula

  апр. 07. 2014

  албена е по-отговорната, но какво прави с тоя наглец, който освен, че е убиец, ами си позволява да й изневерява. Ако найстина е разумна, отдавна трябваше да го натири тоя пройдоха

 3. Isioa

  апр. 07. 2014

  Къде прочетохте тези глупости?
  Нагли клюкари и лъжци сте!
  Време е да бъдете осъдени за лъжите, които хишете!

 4. Име (задължително)

  апр. 09. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 5. Напишете вашия коментар тук…Успех на Албена, ще се радвам да спечели в надпреварата! Не й слагайте камък на шията , заради любовта й към този човек. Никой не е застрахован за лошото в живота.

Добавете коментар