Война: Азис унищожи Преслава

Война: Азис унищожи Преслава
5 (100%) 5 votes

Азис отново провокира обществеността

Костинбродският славей избесня. Eкзотичният певец е известен с язвителния си език и острите, като стрели думи. Той хич не си примери злъчта, която изстреля и към друга своя колежка – Преслава.

Унищожителният огън на Василка бе по повод маниера на обличане на Преси.

Последната с нещо н допадна на Краля на фолка и той я засипа с унищожителен огън. Екстравагантният изпълнител оприличи Петя Колева като „Пепеляшка”,която от нея е добре финансово, но въпреки това не знае как да се облича.

Преслава се стиска за дрехи и обувки

Преслава се стиска за дрехи и обувки

И на участия винаги изглежда като „модел на втора ръка дрехи”.

Истина е, че родената в Добрич чалга фурия наистина никога не е блестяла с тоалети на световни модни корифеи. Но и не е тайна, че това някога е притеснявало къдрокосата брюнетка.

Палавият й колега обаче я застреля с приказките, че някак си не е редно и уместно творец, който вади по десет бона от пеене на вечер да излиза пред публика в този семпъл, неглижиращ вид.

Азис отиде и по-далеч в нападките си. Той твърди, че добричлийката си „купувала дрехи от битака в Димитровград”. А с тоалетите на шир потреба, с които излизала да пее по канал „Планета” били от подарените й роклички и костюмчета.

Преси обаче напълно спокойно прие злобните подмятания на колегата си. Изпълнителката на „Дяволско желание” никак не се трогна от злостните му думи. Напълно спокойно, може би окриляна от любовта и силното рамо на любимия си Бирмата до себе си, но певицата сякаш остана недосегаема за унизителните думи за нея, доверяват близки до звездата

На агресивните слова, изтекли в публичното пространство тя отвърна с усмивка.

Единственият коментар който си позволи да направи Преслава бе, че щом има толкова много покани, участия и многобройни фенове на живо и в социалната мрежа значи е желана и ценена. И няма значение с какво се облича, а как пее и на какъв етап в момента й е кариерата й.

Чалга фурията винаги е твърдяла, че има много по-стойностни неща, за които да си харчи парите от това да ги дава за дрешки и обувки, с които по-късно да задръства казаните. В което е вярвала безпрекословно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Война: Азис унищожи Преслава”

 1. кипи

  апр. 07. 2014

  тоя гей какво си позволява? той блести с ексцентричност, но това не е стил . абе що не се скрие тоя мангал. БРАВО НА ПРЕСЛАВА! Наистина има много по-стойностни неща, за които да се харчат пари от това да ги даваш за дрешки и обувки,

 2. Теодора

  апр. 08. 2014

  „Къдрокоса“. Толкова години само аз ли не съм видяла къдрици?

 3. СИСИ

  апр. 08. 2014

  това не е вярно азис е приятел на преслава и каза въвфейсбук старницата си че никога не е казал лоша дума з а преслава и че това са лъжи…а как с е Облича преслава си е нейна работа ПРЕСЛАВА Е НАЙ-ДОБРАТАТ ПЕВИЦА В ПОПФОЛК ЖАНРА А ПЕСНИТЕ И С А НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХИТОВЕ

Добавете коментар