Самата водеща призна, че не е вярвала, но това, което й е предрекла Ванга, се е случило!

Баба Ванга е голям, огромен феномен! Години след кончината й този факт се потвърждава отново и отново като на бял свят изникват все нови доказателства на уникалната й и неземна дарба.

След като миналата седмица стана ясно, че Ванга е познала за разклатеното здраве и проблемите със сърцето на певеца Филип Киркоров, то днес излезе наяве и още едно нейно сбъднато пророчество. Тя е познала важна част от живота на една от нашите най-популярни и красиви водещи Анахид Тачева, която е бивша съпруга на големия Коста Цонев.

[caption id="attachment_312188" align="alignright" width="300"]Ванга за пореден път доказва, че е световен феномен! Ванга за пореден път доказва, че е световен феномен![/caption]

Баба Ванга предрекла на Анахид Тачева, още когато тя била женена за актьора, че ще има трето дете, но то няма да бъде от Коста Цонев.

"Тогава изобщо не й повярвах. Спомням си, че бяхме в командировка и минахме през Петрич. Тогава си казах: "Защо пък да не се отбия да се срещна с Ванга?!". Чудех се дали ще ме приеме, но тя го стори. Покани ме в стаята си, обърна се към мен и ми каза, че едва ли съм актриса, защото ме гледат много хора, а тях ги гледала по-малка аудитория. След това ми заяви, че ще имам трето дете, но не от настоящия си съпруг", разказва яркия си спомен Анахид Тачева и твърди, че срещата с Ванга я е разтърсила за цял живот.

[caption id="attachment_312190" align="aligncenter" width="267"]Анахид Тачева е една от най-красивите лица на телевизионния екран Анахид Тачева е една от най-красивите лица на телевизионния екран[/caption]

Още повече, след като пророчеството на Ванга се оказало вярно. Действително Анахид Тачева и Коста Цонев се разделили за втори и последен път, а тя открила любовта на живота си в лицето на следващия си съпруг Васил Тачев, който си отиде през 2012 година.

Именно от него водещата се сдоби с трета рожба - щерка. Оттогава до днес тя признава, че вярва безрезервно с дарбата на Ванга и не позволява никой да изрече лоша дума за нея в нейно присъствие.