Чудо: Пророчество на Ванга за наша известна водеща се сбъдва!

Чудо: Пророчество на Ванга за наша известна водеща се сбъдва!
4.1 (82.5%) 8 votes

Самата водеща призна, че не е вярвала, но това, което й е предрекла Ванга, се е случило!

Баба Ванга е голям, огромен феномен! Години след кончината й този факт се потвърждава отново и отново като на бял свят изникват все нови доказателства на уникалната й и неземна дарба.

След като миналата седмица стана ясно, че Ванга е познала за разклатеното здраве и проблемите със сърцето на певеца Филип Киркоров, то днес излезе наяве и още едно нейно сбъднато пророчество. Тя е познала важна част от живота на една от нашите най-популярни и красиви водещи Анахид Тачева, която е бивша съпруга на големия Коста Цонев.

Ванга за пореден път доказва, че е световен феномен!

Ванга за пореден път доказва, че е световен феномен!

Баба Ванга предрекла на Анахид Тачева, още когато тя била женена за актьора, че ще има трето дете, но то няма да бъде от Коста Цонев.

„Тогава изобщо не й повярвах. Спомням си, че бяхме в командировка и минахме през Петрич. Тогава си казах: „Защо пък да не се отбия да се срещна с Ванга?!“. Чудех се дали ще ме приеме, но тя го стори. Покани ме в стаята си, обърна се към мен и ми каза, че едва ли съм актриса, защото ме гледат много хора, а тях ги гледала по-малка аудитория. След това ми заяви, че ще имам трето дете, но не от настоящия си съпруг“, разказва яркия си спомен Анахид Тачева и твърди, че срещата с Ванга я е разтърсила за цял живот.

Анахид Тачева е една от най-красивите лица на телевизионния екран

Анахид Тачева е една от най-красивите лица на телевизионния екран

Още повече, след като пророчеството на Ванга се оказало вярно. Действително Анахид Тачева и Коста Цонев се разделили за втори и последен път, а тя открила любовта на живота си в лицето на следващия си съпруг Васил Тачев, който си отиде през 2012 година.

Именно от него водещата се сдоби с трета рожба – щерка. Оттогава до днес тя признава, че вярва безрезервно с дарбата на Ванга и не позволява никой да изрече лоша дума за нея в нейно присъствие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар