Ани Салич се оказа не толкова красноречива, както по телевизията!

Скандалната напоследък водеща Ани Салич се оказа не дотам красноречива и находчива в личния си живот, както претендира да бъде в телевизионния и обществения. Доказателство за това е фактът, че е изпаднала в шах пред собствените си деца Хана и Лазар и не знае какво да прави с тях. И по точно с въпросите им за живота.

Хана и Лазар са съответно на 8 и 15 години, и е съвсем нормално да започнат с питанията за света около себе си. Ани Салич обаче се оказала неподготвена и останала без думи, когато те започнали да й задават въпроси за отношенията между мъжете и жените.

[caption id="attachment_312194" align="alignright" width="229"]Ани Салич изпадна в шок от въпросите на двете си деца Ани Салич изпадна в шок от въпросите на двете си деца[/caption]

"Не знам какво да правя с Хана и Лазар. Питат ме за неща, които не съм очаквала да ги интересуват, поне в този момент. Ето на, преди няколко дни Хана ми зададе въпрос относно значението на дума, която ме потресе", писна Ани Салич пред колегите и приятелите си. А въпросната дума, въодушевила щерка й, била за състоянието на крайно удоволствие при креватните упражнения.

"Ани Салич винаги има отговор за нещата. В това са се убедили чудесно, както колегите й, така и зрителите пред екрана. Друг е въпросът доколко тези отговори са миродавни. Сега обаче е изпаднала в шах, защото едно е да даваш акъл на всички, без да те засяга директно, а съвсем друго на собствените си деца", коментират колеги на Ани Салич от Нова телевизия.

А приятели я съветвали да намали служебните си ангажименти, доколкото е възможно и да отделя повече време за Хана и Лазар, тъй като точно сега те са във възраст, в която изискват най-много нейното присъствие и внимание.

"Нито Бранко, нито родители или бавачки могат да заменят ролята й у дома. Амбициите и кариерата не са всичко и Ани Салич трябва да прекарва повече време с тях", категорични са от нюзрума на медията.