Гергана от Къртицата смаза с предателство Емо (Платили й от продукцията?!)

Гергана от Къртицата смаза с предателство Емо (Платили й от продукцията?!)
5 (100%) 5 votes

Гергана от Къртицата ще сложи на колене отчаяно влюбения гигант на следващия лайф, а той още тъне в неведение

Гергана от Къртицата удави в няколко чаши алкохол любовта на Емил Каменов и бъдещето си в „Къртицата”, но зрителите не вярват, че не носи на пиене.

Дребничката брюнетка се оказа най-голямата изненада в този сезон на „Къртицата”, видя kliuki.bg Макар, че вече лъснаха любопитни подробности от миналото на хубавицата и докъде е готова да стигне в името на голямата цел, никой не очакваше да види това, което стана снощи.

Един масаж може да разбие едно честно сърце

Един масаж може да разбие едно честно сърце

След тънене в кал, слушане на скандали, сълзи и алкохол, Гергана Грънчарова „разпусна” като налази татуиран мачо, но…не този, който изгаря от страст по нея. За капак, хубавицата избра да прелъсти „брата” на своя претендент. Емил Каменов уважава малцина мъже в Базата, а Жоро е единственият, който му е на сърце.

За беда, наглед тихата Гергана Грънчарова избра да „масажира” точно ММА-боеца. Само самоконтролът на наранения от Ивайла Бакалова спортист (и повръщането на Александър Сано) попречи нещата да станат необратими.

Зрителите реагираха бурно на видяното и изглежда, че всички малко или много се почувстваха предадени. Дори тези, които не харесват Емил Каменов, твърдят, че са много разочаровани от студентката. Охранителят не заслужавал това, защо се правела на луда, така ли се държи винаги като се напие, толкова ли не издържа вече „непогалена”…Половината зрители чакат с нетърпение да видят на лайфа как ще реагира гигантът като му пуснат видеото, другата се надяват продуцентите поне това да му спестят, за да не му разбиват сърцето.

Най-интересното обаче е, че всеки втори вече вижда Гергана Грънчарова като „Къртицата”. Хем всички я харесват (до сега), хем се справя идеално с играта, хем умее да скрива чувствата си (или поне така излезе). Не са малко тези, които смятат, че продуцентите са достатъчно коварни, за да й платят да направи шоу. Тя отчаяно се нуждае от пари и го е намеквала. А Емо като побеснее, става страшно шоу!

Дори да са й платили, едва ли е получила толкова, че да си струва едно разбито сърце и развалено мъжко приятелство. Едно е ясно обаче,  следващата номинирана от зрителите е Гергана от „Къртицата”.

Къртицата2 / 07.04.2014 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар