Огромен скандал в екипа на „Под прикритие“: Лъсна жестока измама!

Огромен скандал в екипа на „Под прикритие“: Лъсна жестока измама!
5 (100%) 3 votes

Скандалът в „кухнята“ на сериала „Под прикритие“ заплашва бъдещето му!

Огромен скандал разтресе екипа на един от най-вървежните сериали у нас „Под прикритие“. Наяве излезе измама, която сериозно застрашава бъдещото развитие на сериала и евентуалното му продължение. Защото зрителите са на път драстично да се отдръпнат.

След масовото недоволство от убийството на основния герой в „Под прикритие“ – Джаро и настояването на публиката той да бъде върнат обратно, се оказа, че Джаро изобщо не е бил ликвидиран, а буквално уволнен. Тези слухове заляха страната още преди дни, но бяха потвърдени на големия купон на „Под прикритие“, бойкотиран от самия Джаро – актьорът Михаил Билалов.

Не е ясно бъдещето на "Под прикритие" след скандала с Джаро

Не е ясно бъдещето на „Под прикритие“ след скандала с Джаро

Михаил Билалов не счете за необходимо да се появи на коктейла в чест на финала на поредния сезон на „Под прикритие“. „Джаро не е от вчера. Както във филма, така и в живота. Той няма да позволи да се подиграват с него и няма да клекне пред продуцентите или пред който и да било от шефовете. Отстраняването му от сериала беше груба грешка, която ще се отрази пагубно на бъдещето на „Под прикритие“, коментират хора от кухнята на сериала.

Михаил Билалов влязъл в пререкания със сценаристите и продуцентите на филма, което му изиграло лоша шега и разбира се, го гръмнали.

Припомняме, че преди месеци Джаро изрази недоволството си от качествата на сценарист на колегата си Мариан Вълев – Куката и дори си позволи да коментира публично във Фейсбук отношението си към новото му поприще.

Това вбеси продуцентите и те принудиха Джаро да изтрие коментара си със светкавична скорост. Оттам насетне обаче проблемите му с ръководството се задълбочили и в крайна сметка той е отстранен.

Обидата на Джаро е голяма, а феновете му застават плътно зад него, убедени, че сериалът „Под прикритие“ се дължи в най-голямата си степен на неговия образ в него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Огромен скандал в екипа на „Под прикритие“: Лъсна жестока измама!”

  1. Mario Borisov

    апр. 08. 2014

    POREDNITE DIVOTII I JALTINI…NISHTO NIAMA VIARNO OSVEN IMENATA V STRAHOTNIA SERIAL,SKORO I KUKATA GO POTVARDI SASHTOTO PO TV7.I SLEDVASHTIAT SHTE BADE IZTRELIAN NA VARHA I TOLKOVA GLEDAN FILM-DERZAITE.

  2. Ивона Петрова.

    апр. 08. 2014

    Хаахаха

Добавете коментар