Бременната Яна получи невероятна изненада от Петко Димитров! /СНИМКИ/

Бременната Яна получи невероятна изненада от Петко Димитров! /СНИМКИ/
4.6 (92%) 5 votes

Петко Димитров изстреля бременната Яна на седмото небе само месец преди раждането!

Само месец преди раждането на бебето им, Петко Димитров направи невероятна изненада на съпругата си Яна Акимова, с която я изстреля директно на седмото небе. Яна е повече от щастлива и не иска да се отделя дори за миг от най-новата си придобивка. А тя е красив расов кон на име Руди.

Първоначално Яна Акимова се бояла да се приближи твърде много до животното, но не заради себе си, а за защита на нероденото си бебче. Когато се уверила, че Руди е колкото красив, толкова и кротък обаче, моментално се залепила за него и никой не бил в състояние да ги раздели.

Петко Димитров отново успя да направи съпругата си щастлива

Петко Димитров отново успя да направи съпругата си щастлива

Яна толкова се привързала към коня, че се зарекла да направи от бъдещия си син страхотен ездач, а Руди да е неговият кон-талисман. Петко Димитров е не по-малко доволен от удоволствието и щастието, което за пореден път внесе в живота на любимата си Яна.

„Двамата са като малки деца. Толкова се обичат и намират повод за радост и усмивки дори в най-дребните и ежедневни неща в бита си. А Петко Димитров така не сме го виждали никога. С много жени е бил през живота си, но такова чудо като любовта му към Яна, не помним. Хубаво е, когато двама души се открият. Те са щастливи и не обръщат никакво внимание на клюките в жълтите вестници“, коментират близки приятели на Петко Димитров и съпругата му Яна.

Яна Акимова и новият й любим - Руди

Яна Акимова и новият й любим – Руди

А по-суеверните и вярващи в окултните науки техни близки пък били убедени, че любовта между Яна и Петко била не само от този, но и от минали животи. „Такава привързаност и единност не е възможно да се породи за толкова кратко време. Двамата просто се се намерили през вековете“, убедени са очевидци на щастието им и им пожелават дълги години хармоничен живот заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бременната Яна получи невероятна изненада от Петко Димитров! /СНИМКИ/”

 1. Име (задължително)

  апр. 08. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 2. кети

  апр. 08. 2014

  дано да се обичат така винаги…..

Добавете коментар