Заплашиха Тони Стораро с линч!

Заплашиха Тони Стораро с линч!
4.8 (95%) 4 votes

Тони Стораро е много притеснен за живота си

След като вече е свободен като птичка Тони Стораро се страхува за оцеляването си. И това на гласовития си наследник Фики. Това се случи след като изпълнителят на „Карай да върви” разтрогна писменното си споразумение с продуцентите си от „Диапазон Рекърдс”.

Откъдето пък обясниха, че просто е изтекъл срока на договора му и е въпрос на време един от най-утвърдените имена в съвременната българска популярна музика да го преподпише. Но фактите говорят друго.

Тони Стораро се страхува за живота си

Тони Стораро се страхува за живота си

Тунджер Фикрет Али, познат с артистичния си псевдоним Тони Стораро отдавна искал да се отърве от оковите им. Според близки до чалга средите в тях „нямало хляб” за мелодичния певец и той си заработвал платата благодарение на гласовите си данни и на обичта на публиката.

Всеки лев, който изкарвал поп фолк изпълнителят бил заработен благодарение на неговите умения в пеенето, но трябвало да го дели с продуцентската къща, от която не получавал никакви привилегии.

Вече четиринадесет години „Човекът-глас” бере плодовете на своята слава. Заради изключително топлия си, дълбок, плътен и наситен с орнаментика тембър на гласа си. И радва своите фенове. Които също не му изневеряват в обичта си към него.

Затова бащата посъветвал и наследника си, младия Фики да сключи договор с мегагиганта на музикалната арена в поп фолк средите „Пайнер”. Заръката на отеца била подплатена и с множество примери, в които начинаещия певец се вслушал.

Но съветите и това, че Тони не си поплювал в приказките не останало незабелязано от яките момчета, които един ден приклещили певеца.

Но дори и заплахата им за линч не го стреснала. Близки до поп фолк изпълнителят довериха, че той отново е постъпил като мъж. Нито се огънал, нито се уплашил. Просто си наел бодигардове, за да го пазят. И да бдят не само над неговия живот, а и на този на сина му.

Защото без продуцентско рамо зад себе си, без ничия подкрепа загриженият родител бил притеснен не толкова за собственото си оцеляване, колкото да съхрани съществуването на на любимия си син

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Заплашиха Тони Стораро с линч!”

  1. abe

    апр. 09. 2014

    tipichno w stil na kasamowi.

Добавете коментар