Любо Нейков става по-сериозен водещ и сяда в стола на скандалния за bTV Росен Петров, оглавявайки "Нека говорят"

Сензационна новина за телевизия bTV направо втрещи България. Любо Нейков ще стане новият водещ на "Нека говорят", съобщава агенция ПИК. Това е огромна изненада за зрителите, тъй като Нейков е комедиен актьор, който няма особен опит нито в журналистиката, нито в по-сериозните предавания, каквото е "Нека говорят".

[caption id="attachment_312244" align="alignright" width="300"]Любо Нейков поема "Нека говорят" Любо Нейков поема "Нека говорят"[/caption]

Въпреки това обаче, продуцентите на предаването са готови да се доверят точно на Любо Нейков, защото в момента той е сред най-популярните имена, които се въртят в медийното ни пространство, а и е любимец на народа. Рейтингът на "Нека говорят" е отчайващ след скандалното напускане на Росен Петров. Жени Марчева не се справя добре във воденето на предаването и все повече хора са престанали да гледат предаването, научи Kliuki.bg.

Една поява на Любо Нейков в стола на Петров би вдигнала рейтинга на "Нека говорят" до небесата, поне в началото. На продуцентите им трябва точно това - бърза промяна, която да остави предаването в ефир, защото при така стеклите се обстоятелства дните на "Нека говорят" в bTV вече са преброени.

Любомир Нейков обаче е човекът, който може да го вдигне на крака, убедени са от екипа на "Нека говорят". Актьорът вече се пробва като тв водещ с предаването "Голата истина", но нямаше успех.