Нова война завихрят двете чалга фурии Емилия и Анелия!

Двете съпруги на футболния бос Коко Динев не мирясаха. Те искат да си докажат коя е по-,по-, най в любовния триъгълник, но тези им напъни вече преминават в графата „гротескно забавление”.

Изпълнителката на „Искам те, полудявам” и първа съпруга на бизнесмена е много тачена от бившата си свекърва. Това е факт, довериха и нейни познати.

[caption id="attachment_312250" align="alignright" width="300"]Анелия и Емилия отново извадиха томахавките Анелия и Емилия отново извадиха томахавките[/caption]

Тя дори поствала на страницата си във Фейсбук снимки на чернокосата чаровница в различни клубове на страната и на първото си внуче.

Преди две години, лятото Анелия отпразнува своя юбилей в култовата кръчма на бившия си „Кошарите”.

Паметливи казват, че старозагорката го е сторила не само за да дразни сегашната половинка на Коко Динев, а и да не плаща масрафа на многобройните си гости и роднини, които купонясвали с нея на забавата.

Бизнесменът поздравил палавницата само по жицата, за да не взривява Емилия с личното си присъствие.

Но в гилдията коментираха, че майката на Коко Динев също била на празненството. Тя поднесла на любимата си снаха доста голям подарък по случай рождения й ден.

Заместницата на Анелия в сърцето на бизнесмена не се радвала на подобно внимание от страна на родителката.

Втората му съпруга Емилия дори била жестоко игнорирана от нея. В добавка честите забежки на благоверния й и срещи с юмрука му й дошли в повече, но тя успяла да ги понесе стоически.

Но в повече й идвало напористостта на Анелия да купонясва в култовата кръчма на бившия си мъж, воглаве с една камара почитатели.

Двете непрекъснато си „мерели” коя има повече фенове и кой бива повече харесван от хората. И всичко това го фотографирали във Фейсбук.

Миналата година Емилия, като орлица настръхнала и не позволила на съперницата си да припари до „Кошарите”. Тази изпълнителката на „До смърт да ме обичаш” дори е още по-нахъсана, доверяват нейни колежки.

Дори и потърсила съдействието на почитателите си в социалната мрежа, като описвала жалостиво колко е нагла Анелия да идва да се забавлява в заведението на съпруга й.