„Как се запознах с майка ви” ще предложи алтернативна версия на поклонниците си, след вълната от недоволство, която заля авторите му

„Как се запознах с майка ви” за първи път ще изневери на себе си, за да се помири с отчаяните си фенове.

Последният епизод на култовия ситиком беше излъчен преди дни и макар историята да приключи неочаквано и вълнуващо като лента от Златната ера на Холивуд, хиляди изреваха разочаровани. Вместо да оценят безпрецедения финал и затрогващото послание, консервативните американци си поискаха ефектен щастлив край, без излишни драми и сълзи, научи kliuki.bg

H

Шумът, който вдигнаха, принуди авторите на „Как се запознах с майка ви” да вземат решение, за да покрият максимално щетите. Явно „антикризистният” комитет е мислил бързо и идейно, затова скоро се похвалиха със смело, но практично решение.

За сърдитковците, които не щат сладко-горчиви финали, на бял свят се очаква нов, алтернативен край на култовия сериал. Информацията е от възможно най-достоверният източник - един от авторите на „Как се запознах с майка ви”- Картър Бейс. Той го съобщи в официалния си Twitter профил, за да успокои най-после духовете.

Решението е наистина разумно, но не се очаква да се излъчи в другите страни (като България, например). Алтернативният финал ще е включен само в колекционерското издание с всички девет сезона, записани на DVD.

Картър Бейс сподели с феновете на „Как се запознах с майка ви”, че само преди 16 дни той и колегите му стояли в студиото и си блъскали главите. Разполагали със сценариите на напълно различни последни епизода на сериала. След дълго мъдруване заснели само един - този, който бил излъчен.

„Утешителният” финал може да се види чак на есен, за когато е предвиден и пускането на пазара на "Barney's Playbook".

На вас хареса ли ви истинският финал на „Как се запознах с майка ви”?!