Венелин Петков със специално отношение към Иван Георгиев, което изненадва всички в bTV

Новото гадже на Гена Трайкова се ползва със специални привилегии в bTV и то не само заради своята възлюбена, но и заради нейния бивш. Може би звучи малко странно, но Венелин Петков не смеел да гъкне на Иван Георгиев и въобще не правел забележки на подчинения си, дори и да сгреши, научи Kliuki.bg.

Петков си наумил да докаже пред всички в медията, че е забравил любовта си с Гена Трайкова и е продължил напред. Това се превърнало в негова идея фикс. Именно затова той обсипвал със суперлативи Иван Георгиев, който в момента живее с Гена.

[caption id="attachment_312282" align="alignright" width="300"]Венелин Петков не смее да каже и дума на Иван Георгиев в bTV, за да не го помислят за още влюбен в Гена Трайкова Венелин Петков не смее да каже и дума на Иван Георгиев в bTV, за да не го помислят за още влюбен в Гена Трайкова[/caption]

Венелин Петков е директор на "Актуални предавания" в bTV и в момента все още изпробва варианти на своя екип. Според слуховете обаче Георгиев не само ще остане в екипа му, но и ще получи още работа, с което той ще си увеличи паричните  постъпления.

Самата Гена Трайкова също ще повиши своя любим. До няколко седмици двамата с Венелин окончателно ще застанат зад кадър, а централната емисия Новини ще се води именно от Иван Георгиев и негова колежка, чието име все още се обсъжда.