Драма в семейството на Асен Блатечки!

Драма в семейството на Асен Блатечки!
4 (80%) 4 votes

Актьорът Асен Блатечки е изправен пред сериозна дилема заради проблемите в семейството си!

Любовта е красиво чувство, но за жалост доста често тя не е достатъчна. Не и в случаи като тези на актьора Асен Блатечки и хубавицата Диляна Попова. Двамата са заедно от няколко месеца като наскоро Асен Блатечки официално призна всичко на съпругата си Катерина Горанова и й поиска развод.

А преди седмица из светските среди в столицата гръмна мълвата, че Диляна Попова е бременна и чака дете от Асен Блатечки. До момента нито той, нито тя са потвърдили или отрекли новината. Но по всичко личи, че това е вярно, след като бременността на Диляна Попова е довела до голяма драма в семейството на Асен Блатечки.

Асен Блатечки се съсипва заради лошото отношение на малката Катя, която защитава родителката си

Асен Блатечки се съсипва заради лошото отношение на малката Катя, която защитава родителката си

Съпругата на Асен Блетечки изпаднала в страшна и разтърсваща депресия, сякаш чак сега реално осъзнала случващото се. „Катерина е съсипана, а дъщеря й постоянно плаче и е много притеснена за родителите си. Досега Катя сякаш не осъзнаваше какво се случва. Въпреки че не го признаваше, тя таеше надежда, че Асен ще се нарадва на новата си любов и накрая ще му омръзне. Както се е случвало много често преди. Фактът, че ще има бебе обаче, го обвързва завинаги с Диляна Попова, а това направо убива Катерина“, разказват притеснени приятели на Асен Блатечки и законната му съпруга.

Мъката на Катерина Горанова се предала върху общата им дъщеря – също Катя, която се настроила срещу баща си. Тийнейджърката не искала да разговаря с Асен Блатечки и го обвинявала за състоянието на родителката си.

„Точно тук е важният момент. Асен полудява от скръб, когато дъщеря му се държи така с него и го гледа като враг. Малката Катя е най-важното нещо в живота му. И ако в крайна сметка той избере да остане при семейството си, ще го направи само заради нея, не заради жена си. Бебето на Диляна обаче е фактор и ще трябва да бъде прието като такъв, няма друг начин“, коментират близки до семейството на Блатечки, които в крайна сметка още не смеят да прогнозират развоя на събитията около тримата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Драма в семейството на Асен Блатечки!”

 1. Vasil

  апр. 25. 2014

  ДА РАЗВАЛЯШ СЕМЕЙСТВА Е ДОЛНО! НИКОГА НЕ СЪМ Я ХАРЕСВАЛ, ПРЕКАЛЕНО Е ПРОСТОВАТА И ЕЛЕМЕНТАРНА, ПРОГРЕСИРА ЕДИНСТВЕНО С ПОЛОВИЯ СИ ОРГАН, НО ДА РАЗБИЕШ ПСИХИКАТА НА ЕДИН ПОДРАСТВАШ ОРГАНИЗЪМ – 14 ГОДИШНАТА МУ ДЪЩЕРИЧКА… ТОВА Е НЕЧОВЕШКО! ЗАСЛУЖАВА ДА И СЕ ВЪРНЕ ЕДИН ДЕН! ТО ЩЕ И СЕ. ГРОЗНА ! ДОЛНА ПОСТЪПКА – КАТО САМАТА НЕЯ! КАК СЕ НАРИЧА ЖЕНАЯ КОЯТО СПИ С МЪЖ, КОЙТО ИМА СЕМЕЙСТВО?! СЕЩАТЕ СЕ ЗА ДУМИЧКАТА С К …… ПОВРЪЩА МИ СЕ, А СЪМ МЪЖ!

 2. КРИСИ

  апр. 25. 2014

  ТАЗИ КУРВА ПРЕКАЛИ ! ТОЗИ СЪЩО ИЗПАДНА

 3. Име (задължително)

  апр. 25. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 4. Име (задължително)

  апр. 25. 2014

  тъпа овца , не мисли за никой , само за себе си .има възмездие обаче….

 5. Име (задължително)

  апр. 25. 2014

  В знак на протест спрете да посещавате представленията им и да гледате филмите с тях….. това не са стойностни хора .Покажете им , че не одобрявате разюзданото им поведение и наглост. Катя , бъди храбра , не се отчайвай , Бог да те пази и помага -на теб и дъщеря ти !

 6. sneja lazarova

  апр. 26. 2014

  .Komentarite sa posredstveni .Asen ,Diljana bydete zdravi i shtastlivi!Predstoi vi goljama radost,boja rabota.Asene ,po-malko pushi i po-malko raboti i shte se osvejish.

 7. Stanka Markova

  апр. 26. 2014

  lubovta ne pita kogat o te vrahleti!

 8. Eмiiлy Kиrilloвa

  апр. 30. 2014

  awe Dilqna Popova e KURVA !

Добавете коментар