Константин разпуска в паузите, докато снима клип, с пеене на евъргрийни и лигавене с колегите

Константин изигра Васко Кеца – вамп версия.Всички са виждали всенародния любимец как умее да се забавлява, но едва ли са предполагали, че пее дори когато иска да си почине. Певецът „поздрави” феновете си от страницата си във Фейсбук със старо свое клипче, снимано с мобилен телефон.

От него се вижда как Константин преди година и нещо разпуска от напрежението между кадрите на „Виждам те”. Вместо да флиртува с изкусителната Бориса Тютюнджиева, която побърка мъжете в Базата на „Къртицата” в момента, певецът просто имитира свои колеги, видя kliuki.bg

Успехът на Константин като Граф Дракула не беше кой знае какъв и само заклетите му почитатели си спомнят парчето. Само че краткото видео дава други възможности за изява на певеца. Ако Маги Халвадгиян вдигне ветото, Коце като нищо може да блесне и да отвее конкуренцията в „Като две капки вода”.

Константин обича вниманието, носи на продължителен грим и показа, че може да имитира Васил Найденов, например. В Къщата на Биг Брадър пък го видяхме да как улови най-характерното в образа на Миро, така че превъплъщенията няма да го затруднят кой знае колко.

[caption id="attachment_312293" align="aligncenter" width="253"]Васил Найденов - вамп версия Васил Найденов - вамп версия[/caption]

Въпросът е, че Константин не изглежда особено дисциплиниран, въпреки завидната си физическа форма. Във видеото тъкмо започваме да се наслаждаваме на неговата версия на „Не се завръщай, недейййййййй” и той пак го удря през просото! Явно повече му харесва да изиграе претенциите на „Лили Иванова с оркестъра”, отколкото да покаже пълния си капацитет като певец.

Константин може и да има куп слабости, но със сигурност умее да забавлява и разсмива, вижте за какво иде реч: