Мара Отварачката премина всякакви граници с детето си!

Фолкаджийката Мария, популярна като Мара Отварачката, премина всякакви граници на допустимото в отношението си към малката си щерка Марая. Тя буквално съсипва 5-годишното момиченце и то пред очите на любимия си Християн Гущеров. Това разкриха източници, близки до бизнесмена милионер.

Мара Отварачката прави всичко възможно, за да превърне Марая в празноглава кукла или модерното напоследък - кифла. Тя угажда на всичките й капризи и остоянно я лигави, възмущават се родители от детската градина, която посещава детето. Само обучението й там, плюс курсове по рисуване, ски, чужди езици и прочие, стрували на Мара Отварачката /или по-скоро на Гущеров/ "скромната" сума от 8 000 лева на месец.

[caption id="attachment_312300" align="alignright" width="225"]Мара Отварачката ще превърне малката Марая в кифла Мара Отварачката ще превърне малката Марая в кифла[/caption]

"Айде, когато е за обучение, ще си кажеш иди-дойди. Макар че не всички, които знаят перфектно английски език, са посещавали курс за хиляди, нали?! Лошото обаче е, че Мария пръска още толкова хиляди за дрехи и обувки на Марая, които тя ще израсте за няколко месеца. При положението в България, това граничи с цинизъм. Какво възпитание ще дадеш на дете, което от 5-годишно не е виждало друг парцал освен на Гучи или Филип Плейн?!", изказват неодобрението си родители, а и някои от познатите на Мара Отварачката.

Вместо да я вразуми обаче, Християн Гущеров не казвал нищо на Мария и я оставял да прави, каквото си иска с възпитанието на малката Марая. Която ставала все по-разглезена и често ги влудявала с желанията си. А Мара Отварачката, разбира се, бързала да угоди.

"Родител означава много повече, отколкото да пускаш снимки с детето си във Фейсбук и да го обличаш по последния писък на модата в Париж. Но явно на Мара Отварачката й е толкова акълът. А Гущеров не смее да се обади, защото детето не е негово. Да видим с какво ще ги изненада малката Марая като порасне", вещаят из форумите и потребители, възмутени от родителския подход на Мара Отварачката.