Отслабване накара Малина да прилича на плашило, ако не разчита на професионалните гримьори и малко фотошоп

Отслабване загрози Малина до неузнаваемост. Тя също пострада от манията на фолкдивите да гладуват до припадане.

Певицата не се задоволи само с това да изглежда като връстница на собствения си син и да получава комплименти каква изваяна фигура има, предполага kliuki.bg Не е ясно как си го е причинила – с глад, много упражнения или с отровни хапчета, но е заприличала на жив скелет.

Първа в опасната мода повлече крак Преслава, която се докара до абсолютно погрозняване и дори стопи „деколтето си”, за да прилича на закачалка за маркови дрехи. Галена също позалитна по въпросните хапчета за отслабване, но бързо проумя, че няма нищо по-ценно от здравето. Смуглата половинка на Галин Вафлата пак си е слаба, но в никакъв случай не прилича на ходещ мъртвец.

И има куража да си прави селфи?! И има куража да си прави селфи?!

Уви! Малина, въпреки медицинското образование и жизнен опит, май не може да се похвали със здрав разум. Певицата реши да поздрави феновете със снимка, на която е с килограми на абитуриентка. Вместо възторжени похвали и комплименти обаче, дори най-заклетите й почитатели посрещнаха актуалната й визия с възмущение.

Та нали само няколко дни по-рано беше публикувала снимка с поп-певицата Мария. Тогава, с професионален грим и май ударна доза фотошоп, изглежда дори по-добре от младата си колежка!

Истината обаче бързо лъсна и огорчи не само поклонниците й, но и тези, които ценят здравето повече от суетата: Малина има проблем! Дано поне е лесно преодолим и да разбере, че е по-красива, без да се наказва с ударно отслабване.