Галина Иванова, както е истинското име на поп фолк дивата Кали, не обича да се примирява с нищо

Кали е готова да изхвърли и третия си мъж, ако не й е хубаво с него. Народната любимка отдавна е доказала, че не робува на хорското мнение.

Това в прав текст е заявила фолк дивата на последната си изгора Влади, от когото е тритият й най-малък син Александър.

Недоразумението между нея и половинката й възникнал по повод шума и караниците на другите две момчета на чаровната брюнетка.

[caption id="attachment_312319" align="alignright" width="300"]Кали не се съобразява с общоприетото Кали не се съобразява с общоприетото[/caption]

И които според Влади не давали възможност малкото му момченце да спи спокойно.

Кали обаче му се озъбила, че те така си и били и преди два-три месеца, когато Влади я „заряза” току-що родила с малко бебе на ръце и замина в Банско за ски сезона, по бизнес дела.

Въпреки търканията и различията в характерите Кали чувствала, че може би това е мъжът, с който ще остарее. Певицата, кояато има тапия за преподавател по джаз от австрийската столица има две провалени връзки, от които й са другите две момчета.

14-годишният Георги и бил по-мек ,отстъпчив и много помагал на майка си в домакинската работа.

Кали се хвалела, че бъдещата му жена щяла да бъде изключително щастлива с него, защото майка му го научила как да се отняса с нежния пол и била свалила пред него всички табута за интимния живот на двойките.

В петгодишния Марк, наследник на Антон Краус, бизнесмен и син на екстранспортния министър Кали откривала желание винаги да извлече полза за себе си. Малчуганът никога не правил нещо даром.

Изпълнителката на „Неприлично предложение” разкрила пред читателите на HotArena.net., че се разделяла с мъжете си, защото никога не следвали мечтите си. Това било в основата на краха помежду им. Надявала са Влади да няма „подобен дефект”. За разлика от тях певицата била упорита и напориста и е сбъднала вече едно от желанията си – да има три деца.

Дейната майка с нетърпение обаче очаква малкия й син да поотрасне, за да тръгне по участия. Работата я зареждала и стимулирала.