Модна икона?! Николета и Андреа се състезават по прахосване на пари (СНИМКИ)

Модна икона?! Николета и Андреа се състезават по прахосване на пари (СНИМКИ)
5 (100%) 7 votes

Едната модна икона си праща детето на фризьор, за да й сплитат плитките, другата пръска луди пари за модни аксесоари

„Модна икона“ май стана най-престижната и желана „професия” за най-обсъжданите персони у нас.

Андреа и Николета вече не се състезават с корици на мъжки списания и провокативни селфита, спортните успехи на половинките си и брой публикации в жълтите издания. Двете зарязаха просташките коментари и колажи, и минаха на познатото „Виж какво си имам!”, забеляза kliuki.bg
nikol
Мис Бони преди време обиди до смърт Алисия, че не е никаква модна икона, защото няма никакви последователи. Е, това със сигурност не се отнася за Андреа и Николета, защото колкото и да ги критикуват, не могат да се оплачат от липса на поддръжници и имитатори.

Двете научиха куп тийнейджърки на селфи-мурафети и как небрежно да акцентират на финансовите си възможности, без да ги упрекнат, че са вулгарни. Не винаги успяват, но пък как ще научим кое е последният писък на модата сред ВИП-овете!

Завиждайтиииииииии

Завиждайтиииииииии

Николета намери начин да прекарва пълноценно време с дъщеря си. Хем не я критикуват, хем се отдава на любимото си хоби, хем натрива носа на завистниците. Повечето българки сплитат момиченцата си на плитки ежедневно и приемат това като част от специалните ритуали между майка и дъщеря. Николета обаче е „стилна и класна” и води за целта Николчето на фризьор! След това, разбира се, се хвали във Фейсбук!

Андреа пък показва, че е по-традиционен тип модна икона. Явно за нея чантите са това, което са обувките за Кари Брадшоу. Блондинката обожава скъпите придобивки и безжалостно прахосва пари за тях. Последният й финансов грях е „дрешка” за любимия мобилен телефон във формата на флакон за парфюм. Е, няма такова селфи! Нито фрапиращо деколте показва, нито издути джуки и пак развълнува феновете! Да му мислят мама и тате как ще спестят пари за да подарят на тийнейджърката си подобно бижу! Все пак примера на русата модна икона трябва да се следва!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Модна икона?! Николета и Андреа се състезават по прахосване на пари (СНИМКИ)”

 1. Име (задължително)

  апр. 10. 2014

  Е, има и такива фалшиви едно към едно с оригинала, 20-30 лв максимум !!! Боклуци !!!

 2. Анонимен

  апр. 10. 2014

  🙂

 3. Julvena Nikolova

  апр. 11. 2014

  🙂

 4. ju

  апр. 11. 2014

 5. Hcg drops purchase canada

  авг. 31. 2014

  🙂

 6. Tramadol

  авг. 31. 2014

  🙂

Добавете коментар