Габриела Радославова била най-екстравагантната шаферка на света – с дантели, маратонки и бебешко шише

Габриела Радославова е правила впечатление още от малка и за доказателство извади ретро фото.

Бедната Мис Джуки, която сега е в устата на всички, най-после направи нещо, с което доказа, че не е поредното недоразумение в светските среди. Всички, които искат да охулят новото поколение тунинговани перхидролки и в частност – Габриела Радославова, останаха изненадани.

Новото амбицирано маце, което иска да гепне мястото на Венета Райкова, някога е била наистина русо, естествено сладко и...много различно момиченце, видя kliuki.bg. И тогава е била скандална, провокативна и заклета футболна фенка, кълне се Габриела Радославова.

За доказателство Мис Джуки (и Мис Д..е) извади снимка, на която е шаферка и още не е във възраст да ходи на детска градина. Като всяка придружаваща булката госпожица има красива рокля с дантели. Разликата между нея и останалите й посестрими обаче е, че е оборудвана с бебешко шише и...маратонки! gabiela radoslavova Габриела Радославова се фука, че още тогава е показала характер и не отстъпила пред хорските одумки. Колкото и да я натискали да си сложи обувчици, се тръшнала, защото искала да играе футбол! mis djuki Ако си мислите, че гаргара при Слави, коментари във Фейсбук и безпощадни критики ще спрат Габриела Радославова – сгрешили сте! Венета може и да не отстъпи първенството си на Лозанова, но Мис Джуки не е от тези, които се предават лесно!