Зверски скандал между Ани Салич и Ники Дойнов в нюзрума на Нова тв!

Зверски скандал между Ани Салич и Ники Дойнов в нюзрума на Нова тв!
4.9 (98.18%) 11 votes

Двамата няма как да продължават по този начин! Ники Дойнов не издържа повече!

Екранните партньори в новинарската емисия на Нова телевизия не могат да се търпят един друг повече от пет минути. Ани Салич и колегата й Ники Дойнов непрестанно се карат, а вчера вече нещата стигнали твърде далеч. Между двамата избухнал зверски скандал, а спокойният и уравновесен Ники Дойнов направо излязъл от кожата си.

Ники Дойнов от самото начало се дразнел от начина на работа на Ани Салич и бил убеден, че привличането й в Нова телевизия ще изиграе лоша шега на рейтинга. Когато тези дни действително видял данните с очите си обаче, побеснял. Това разкриха служители от нюзрума на Нова телевизия.

Ники Дойнов губи присъщото си спокойствие покрай Ани Салич

Ники Дойнов губи присъщото си спокойствие покрай Ани Салич

„Ники Дойнов се беше сработил чудесно с Даниела Тренчева. Те дори успяваха да надминат по гледаемост новините с Юксел Кадриев по Би Ти Ви. А сега се оказа, че всичко е била напразно. Вместо да изпише вежди, преместването на Ани Салич извади очи. Ники Дойнов е сериозен и уравновесен във воденето, докато Ани Салич изобщо не му импонира с прекалената си драматичност и груби грешки. Лапсусите й са все по-чести, а понякога отнема думите на Ники Дойнов и предизвиква объркване“, коментират колеги на двойката в Нова телевизия.

Вчера например зрителите чуха директните крясъци на Ники Дойнов в ефир, по времето, когато се излъчваше един от новинарските репортажи. „Какво правите, бе?! Да не сте луди?!“, викаше Ники Дойнов като се оказа, че още от началото на емисията, в студиото е имало проблем с озвучаването, а роля за това имала и самата Ани Салич.

Ани Салич продължава да вбесява Ники Дойнов с непрекъснатите си закъснения за ефир, заради които всичко трябва да се прави почти в последния момент, а по този начин работата се обърква.

„Така не може да продължават. Ясно е, че Ники Дойнов и Ани Салич не могат да се сработят и в най-скоро време от ръководството са се заканили да вземат кардинални мерки“, довериха от нюзрума.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Зверски скандал между Ани Салич и Ники Дойнов в нюзрума на Нова тв!”

 1. Анонимен

  апр. 10. 2014

  🙂

 2. Възмутен

  апр. 11. 2014

  Да я гонят тая простакеса на село да сади пиперо тя за друго не става.

 3. Име (задължително)

  май 01. 2014

  Тази Салич и в бтв не можех да я гледам,затова гледах новините на НТ,сега пак се върнах на БТВ,заради нея.

Добавете коментар