Ейми Парди засрами всички претенциозни звезди и псевдо известни персони с куража си

Ейми Парди е личността, която развълнува милионите почитатели на Dancing stars по света.

Форматът, в който известни персони се учат да танцуват, има изключителен успех по всички точки на света. Зрителите виждат как техните любимци преодоляват себе си и рискуват да загубят от блясъка си, за да пресъздадат нещо красиво на сцената. Някои звезди не приемат лесно загубата и факта, че не получават комплименти и обожание, на което са свикнали. Други пък, смайват с всеотдайност и това, че надхвърлят възможности. Всички обаче се засрамиха пред подвига на Ейми Парди, разбра kliuki.bg

Американката не просто разплака журито с танца си, но и се превърна в емблема на шоуто. Момичето не просто стана най-коментираната танцуваща звезда зад Океана, но и свръх популярна за всички фенове на предаването.

Ейми Парди отвя капризната си конкуренция, защото тя не просто танцува, а и защото доказа че физическия недъг е препятствие, но не и причина да не успееш в живота.

Тя е млада и красива спортистка. Луда е по сноуборда и никак не от суетните жени, които превръщат в драма избора на нови обувки. Причината за последното обаче е фактът, че тя се нуждае не толкова от тях, колкото от чифт...нови протези!

[caption id="attachment_312394" align="aligncenter" width="300"]Ейми Парди разплака журито! Ейми Парди разплака журито![/caption]

Ейми Парди смени старите си, защото не можеха да й помогнат. От фирмата производител не са предвидили, че тя трябва да застане с тях „на пръсти”. В спортните танци това е задължителна позиция, а чаровницата не е от тези, които се извиняват.

Състезателката се разболява на деветнадесет години менингит. Има само 2% шанс да оживее и за да се възползват от тях се налага да отрежат краката й. Красавицата не само успява да се пребори със смъртта, но и се научава да танцува!

Вижте как Ейми Парди успя да разплаче безкомпромисното жури: