Гена Трайкова изживява кошмар заради новата си любов!

Гена Трайкова изживява кошмар заради новата си любов!
4.3 (86.67%) 6 votes

Гена Трайкова започна връзка с 10 години по-младия от нея журналист Иван Георгиев!

Пълно щастие не съществува. Истинността на тази максима може да бъде потвърдена и от новинарката Гена Трайкова, която живее в кошмар заради любовта си към доста по-младия от нея журналист Иван Георгиев. Двамата са заедно отскоро, а преди около три седмици аферата им излезе наяве чрез романтичните снимки от екскурзията им до Солун.

След като медиите гръмнаха с новината, че Гена Трайкова окончателно е забравила Венелин Петков заради Иван Георгиев, настанал и адът за нея. При това най-големият ад, тъй като тези, които вгорчават живота й, са нейните родители.

Гена Трайкова страда заради отношението на родителите си към новия й любим

Гена Трайкова страда заради отношението на родителите си към новия й любим

Семейството на Гена Трайкова било твърдо против връзката й с Иван Георгиев и то по няколко причини. Първата от тях е драстичната разлика в годините, за която родителката на Гена Трайкова постоянно й натяквала. „Какво си въобразяваш – че 10 години по-млад мъж ще ти бъде верен ли?! Никога няма да се случи, а когато започнеш да плачеш, да не се оплакваш“, разкриват приятели на Гена Трайкова от телевизия Би Ти Ви.

Татко й пък, който работи в таксиметрова фирма, място не можел да си намери, защото не искал да приеме за зет никой друг, освен Венелин Петков. Той настоявал щерка му незабавно да се раздели с Иван Георгиев, което буквално съсипвало Гена Трайкова.

„Когато се съберат заедно, за Гена настъпва кошмар. Защото всички разговори с родителите й около масата са свързани с упреци и едва ли не заповеди да скъса с Иван, защото единствената подходяща партия за нея бил Венелин Петков. Да, двамата с Венелин имаха дълга и стабилна връзка, но когато любовта си отиде и всичко се изчерпа, човек няма как да го върне. Родителите й обаче не искат да го разберат и никога няма да отворят вратите на дома си за Иван“, коментират запознати.

Гена Трайкова силно се измъчвала, че не може да затопли отношенията между родителите си и новия си любим, но нямало какво да стори. И не на последно място се притеснявала, че ледените отношения в семейството й могат да навредят на връзката й с Иван.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Гена Трайкова изживява кошмар заради новата си любов!”

 1. Анонимен

  апр. 10. 2014

  🙂

 2. колчо слепеца

  апр. 10. 2014

  като стане на 40 ще се моли някой да я забележи, а какви са тия родителите – комплексари . Ако мъжа е с 10 години по-стар може , но когато става дума за жена- не може

 3. янина

  апр. 10. 2014

  какво ги слуша родителите-така може и стара мома да си остане

 4. Julvena Nikolova

  апр. 11. 2014

 5. ju

  апр. 11. 2014

 6. Име (задължително)

  апр. 11. 2014

  i taq e edna kurvi4ka

Добавете коментар