„Вън Тодор Башиянов от „Шоуто на Слави“

„Вън Тодор Башиянов от „Шоуто на Слави“
4.6 (92%) 10 votes

Тодор Башиянов предизвика масова вълна от негодувания у зрителите на „Шоуто на Слави“

„Вън Тодор Башиянов от „Шоуто на Слави“ – тези думи се срещат все по-често сред форумите и чатовете на популярното предаване, забеляза Kliuki.bg. Актьорът не е харесван още откакто се появи в шоуто през януари, но сега феновете просто побесняха, научавайки че Башиянов ще се изявява далеч по-често при Слави чак до празниците.

Самият Трифонов също не е фен на Тодор Башиянов, но е принуден да го търпи, защото Виктор Калев замина с Тони Димитрова на турне в Канада. Това по принцип не се нрави много на Слави, който се води голям работохолик, но за да не изгуби Калев, го е пуснал зад граница.

Тодор Башиянов е ненавиждан от зрителите на "Шоуто на Слави"

Тодор Башиянов е ненавиждан от зрителите на „Шоуто на Слави“

Хората обаче не харесват Тодор Башиянов и това е факт. Той не е слаб актьор, което се видя в БНТ, но по-скоро начинът, по който се намърда в „Шоуто на Слави“, отврати мнозина. Башиянов сам се предложи на Трифонов, забивайки нож в гърба на колегите си от Националната телевизия. Дългия нямаше нужда от още актьори, но прие Тодор заради депресията на Виктор Калев тогава и отпуската му.

Тодор Башиянов обаче така и не подписа трудов договор с „Шоуто на Слави“. Въпреки големите му амбиции, зрителите го съсипаха с негативните си изблици спрямо него. Затова актьорът е само на хонорар и се появява веднъж седмично за съвсем кратко в шоуто. Сега обаче ще трябва да го гледаме малко повече.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “„Вън Тодор Башиянов от „Шоуто на Слави“”

  1. Анонимен

    апр. 10. 2014

    🙂

Добавете коментар