Мария излъга богатия си любим за пореден път, Гущеров се хвана!

Фолк миньончето Мария знае какво да прави и какво да каже, за да си уреди лайфа и да си гарантира максимален лукс и удобства. Златната й кокошка, разбира се, е бизнесменът милионер Християн Гущеров, който е така обработен от Мария, че вярва на всяка една нейна дума.

Мара на това й разчита като преди дни му подари поредната си тлъста лъжа. А тя е, че е готова да стане родителка за втори път и да му подари отдавна желаното дете. Да, ама не! Защото обещанията са едно, а делата друго. А Мария по нищо не показва, че наистина иска да забременее от Гущеров.

[caption id="attachment_312415" align="alignright" width="300"]Мария продължава да лъже Гущеров, а той продължава да й вярва Мария продължава да лъже Гущеров, а той продължава да й вярва[/caption]

Самият Християн Гущеров е много привързан към доведената си щерка Марая и се грижи за нея сякаш му е собствено дете. Той и купува скъпи дрехи, играчки, води я на екскурзии и й угажда във всичко. Нормално е, разбира се, да иска да има и негово си дете, но Мария постоянно сменя темата с уклончивото: "Когато му дойде времето".

А това време ще се забави поне още няколко години, разкриват източници от поп фолк бранша. След като станали свидетели на няколко разговора на Мария с нейни приятелки, те са готови да си заложат главите, че певицата дори за миг не е помислила да сбъдне мечтата на приятеля си.

"Мария се чувства отлично сега, когато Марая поотрасна, а тя се радва на завидна кариера, прекрасна фигура и живот, за какъвто много жени могат да убият. И през акъла не й минава да се затвори отново вкъщи - дебела, грозна и с огромен корем, и да пропусне всички тези наслади, на които се радва в момента", коментират близки до Мара Отварачката.

За да хвърли прах в очите на Гущеров обаче, тя от време на време давала по някое интервю в медиите, в което се кълняла, че е готова да роди отново. А милионерът й вярвал. "Това няма да продължи дълго. Християн Гущеров я обича, но не е глупав. И в един момент Мария ще трябва да избира - да му роди дете, или да го загуби завинаги", твърдят източниците.