Краси Радков е извън себе си от радост

Комикът не може да повярва на огромното си щастие! В къщата на Краси Радков ще има плач на дете! Най-после ще се осъществи едно от най-големите желания на актьора и в неговия дом да се чува глъч и смях на малко човече. Решението комика взел след дълго обсъждане с неговата благоверна.

[caption id="attachment_312418" align="alignright" width="300"]Краси Радков е много щастлив Краси Радков е много щастлив[/caption]

Преди време усилено се заговори, че актьора от „Шоуто на Слави” отдавна иска да са като нормално семейство, което да се грижи за наследник.

Съпругата му обаче Станислава Генчева, с която имат зад гърба си единадесет годишен брак не искала и да чуе за раждане.

Тя предпочитала кариерата пред ангажимента да дундурка бебе и да му сменя памперси.

Нещата в семейството на комика били на нож, а дългогодишната им връзка пред разпад.

Родителите на Краси Радков починали рано и той копнеел за голяма фамилия. Но жена му, която също е актриса, телевизионерка в БНТ, непрекъснато отсъствала от къщи.

Заедно с танцовата си формация „Кабаре” изнасяла представления по нощни клубове и ресторанти.

Затова Станислава Генчева не се виждала в ролята на обикновена домакиня и майка. Тя непрекъснато твърдяла пред половинката си, че обича да се забавлява и все още иска да постигне доста неща в кариерата си като актриса и звезда.

Близки до артистичната двойка споделят, че разгорещените скандали между двамата били не толкова, че Станислава отказвала да стане го дари с наследник, ами и затова, че танцувала в заведенията в доста оскъдни одежди пред под пийналите клиенти на кръчмите.

Затова близки до артистичната двойка са доволни от решението на семейството. Те се надяват с появата на новия член да се парират негативните емоции и да внесе едно ново съживяване на отношенията между двамата съпрузи.

Всички, които ги познават от по-отблизо са убедени, че Краси и Станислава си подхождат и в никакъв случай не бива да се разделят.

Единственото условие, което съпругата на комика поставила е детето да не е най-малко на годинка.

Обяснила му, че няма време да сменя памперси. Краси Радков почти две години помага на дом за деца, лишени от родителски грижи с пари и храна.

Според негови приятели най-вероятно бъдещият Радков ще е именно оттам.