Краси Радков не може да повярва на щастието си!

Краси Радков не може да повярва на щастието си!
5 (100%) 4 votes

Краси Радков е извън себе си от радост

Комикът не може да повярва на огромното си щастие! В къщата на Краси Радков ще има плач на дете! Най-после ще се осъществи едно от най-големите желания на актьора и в неговия дом да се чува глъч и смях на малко човече. Решението комика взел след дълго обсъждане с неговата благоверна.

Краси Радков е много щастлив

Краси Радков е много щастлив

Преди време усилено се заговори, че актьора от „Шоуто на Слави” отдавна иска да са като нормално семейство, което да се грижи за наследник.

Съпругата му обаче Станислава Генчева, с която имат зад гърба си единадесет годишен брак не искала и да чуе за раждане.

Тя предпочитала кариерата пред ангажимента да дундурка бебе и да му сменя памперси.

Нещата в семейството на комика били на нож, а дългогодишната им връзка пред разпад.

Родителите на Краси Радков починали рано и той копнеел за голяма фамилия. Но жена му, която също е актриса, телевизионерка в БНТ, непрекъснато отсъствала от къщи.

Заедно с танцовата си формация „Кабаре” изнасяла представления по нощни клубове и ресторанти.

Затова Станислава Генчева не се виждала в ролята на обикновена домакиня и майка. Тя непрекъснато твърдяла пред половинката си, че обича да се забавлява и все още иска да постигне доста неща в кариерата си като актриса и звезда.

Близки до артистичната двойка споделят, че разгорещените скандали между двамата били не толкова, че Станислава отказвала да стане го дари с наследник, ами и затова, че танцувала в заведенията в доста оскъдни одежди пред под пийналите клиенти на кръчмите.

Затова близки до артистичната двойка са доволни от решението на семейството. Те се надяват с появата на новия член да се парират негативните емоции и да внесе едно ново съживяване на отношенията между двамата съпрузи.

Всички, които ги познават от по-отблизо са убедени, че Краси и Станислава си подхождат и в никакъв случай не бива да се разделят.

Единственото условие, което съпругата на комика поставила е детето да не е най-малко на годинка.

Обяснила му, че няма време да сменя памперси. Краси Радков почти две години помага на дом за деца, лишени от родителски грижи с пари и храна.

Според негови приятели най-вероятно бъдещият Радков ще е именно оттам.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Краси Радков не може да повярва на щастието си!”

  1. Анонимен

    апр. 10. 2014

    🙂

  2. Julvena Nikolova

    апр. 11. 2014

Добавете коментар