Любимите цигани на Карбовски отарашиха жена му

Любимите цигани на Карбовски отарашиха жена му
5 (100%) 8 votes

Карбовски не може да си намери място от яд

Водещият на „Карбовски предаването” Мартин Карбовски е повече от потресен от случилото се с най-близките от семейството му.

Огромен стрес е преживяла майката на сина му Марк.

Мартин Карбовски е повече от бесен

Мартин Карбовски е повече от бесен

Бившата съпруга на Мартин Карбовски Марта била обрана от цигани, докато пазарувала.

Това се случило, когато обикаляла и разглеждала магазините в столичен мол. Втората съпруга на устатия журналист, която той заряза заради младата си изгора си изпатила от алчните ръце на мургавите ни събратя.

Тя обяснила пред полицаите, че хората, които се навъртали около нея били облечени добре и изглеждали доста прилично. В началото работещата като сценарист и редактор в сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България” ги помислила дори за чужденци. Но заблудата траяла само за много кратко време.

След като си пазарила свежо пролетно тоалетче и отворила чантата, за да си извади портмонето, Марта установила с ужас, че то липсва. В него екссъпругата на скандалния водещ Мартин Карбовски имала четиристотин лева. Всичките пари се изпарили яко дим благодарение на сръчните умения на джебчиите.

Втората съпруга на Мартин Карбовски не е толкова популярна като известния си мъж, тъй като работи зад кадър.Според полицаите това обаче ще изиграе лоша шега на ромите, които най-вероятно ще си изпатят от гнева на популярния водещ.

Парадоксалното е, че Мартин Карбовски почти се беше провъзгласил за защитник на бедните и онеправдани роми. Почти всяка едно негово предаване не минава без водещия да покаже живота на този етнос.

Безспорен факт е, че Мартин Карбовски търси истината по нестандартен начин. И показва реалността такава, каквато е – мръсна, грозна и истинска.

Темите, които засяга в „Отечествен фронт” са наистина поднесени с необходимата драматичност, но без мелодрами и са максимално близки до родната ни действителност, признават дори и неговите опоненти.

Дали обаче, питат се зрителите и след този случай устатият журналист отново ще защитава със същата страст циганите.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Любимите цигани на Карбовски отарашиха жена му”

 1. Анонимен

  апр. 10. 2014

  🙂

 2. Роси

  апр. 11. 2014

  Сигурно някой варненец е писал тази статия – в българският език не съществува глаголът „пазарене“, когато става въпрос за пазаруване???!!! Всички знаем колко е повлиян варненският (източният) диалект от пародията на турски език (и култура), който се говори в България – просто варненци не правят разлика между „пазарувам“ и „пазаря се“, за тях нещата опират само до „пазарене“!!! :)))

 3. Julvena Nikolova

  апр. 11. 2014

 4. toni

  апр. 12. 2014

  Не виждам каква връзка намирате между факта,че съпругата на Карбовски е обрана от цигани и неговите репортажи за тях?Наистина е много неприятно да станеш жертва на джебчии,но всички знаем,че голямото крадене в държавата не е от циганите,а от нас-гордите с факта,че сме българи.Мисля,че Карбовски показва една реалност за живота на циганите в България,която по никакъв начин не може да ни прави горди.Особено като се знае каква ненавист изпитват по-голяма част от Българите към ромите въобще.

Добавете коментар