Сензационно: Това ли е незаконният син на Георги Илиев?!

Сензационно: Това ли е незаконният син на Георги Илиев?!
5 (100%) 5 votes

Момчето носи същото име и сензационно прилича на Георги Илиев!

Сензационна новина разтърси за пореден път медийния свят в България, след като се разбра, че ликвидираният шеф на ВИС-2 Георги Илиев най-вероятно има незаконен син, който е бил пазен в тайна до момента. Момчето също се казва Георги, а най-важното е, че поразително изглежда като Георги Илиев. Нещо повече – той буквално му е одрал кожата.

Георги Илиев ли е таткото на първородния син на Кали?!

Георги Илиев ли е таткото на първородния син на Кали?!

Още по-интересно е коя е родителката на момчето. Става дума за фолкаджийката Кали, която бе тясно свързана с Георги Илиев по времето, когато зачена и роди първородния си син. А на самото погребение на Главния свидетели разказват, че е била там заедно с бебето.

Самата Кали винаги упорито е отричала Георги Илиев да е бащата на детето й, но и до днес не обелва дума по въпроса кой тогава е истинският му родител. „С бащата на Жорко не сме в добри отношения от години и затова не искам да се споменава името му“, винаги е отсичала Кали. Сега обаче, когато синът й порасна, трябва да недовиждаш, за да не съзреш невероятната му прилика с Георги Илиев.

Сами си дайте сметка за приликата между двамата!

Сами си дайте сметка за приликата между двамата!

Ако малкият не е дете на Георги Илиев, то това означава само едно – че Главният се е преродил в него, толкова поразителна е приликата им, коментират из столичните светски среди. А други предполагат, че Кали винаги се е страхувала от гнева на вдовицата на Главния – Мая Илиева и затова прави всичко възможно да не поставя сина си пред разярения й поглед.

Обществена тайна е обаче, че Кали и Георги Илиев имаха любовна връзка, а Главния доста пъти й е помагал с финансови средства. А и самата Кали си противоречи – веднъж казва, че е кръстила детето си на Георги Илиев от благодарност за приятелството му, а в следващия път заявява, че Главния няма нищо общо, а името на детето идва от Свети Георги, пише вестник „Всеки ден“.

Ела, че разбери кое е вярното, многозначително смигват зевзеци, убедени, че Георги Илиев има още един наследник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Сензационно: Това ли е незаконният син на Георги Илиев?!”

 1. Анонимен

  апр. 11. 2014

  🙂

 2. Име (задължително)

  апр. 11. 2014

  deteto prili4a na kali

 3. Илияна Иванова

  апр. 11. 2014

  Детето си е нейно и не е длъжна да обяснява кой е баща му!

 4. Име (задължително)

  апр. 26. 2014

  Голяма новина! Всички жълти вестници я пишат вече 100 години, въпреки, че въобще не е тяхна работа кой е бащата

Добавете коментар