Това се крие зад привидно перфектното семейство на Саня и Ники Илиев!

Това се крие зад привидно перфектното семейство на Саня и Ники Илиев!
5 (100%) 3 votes

Саня и Ники Илиев до днес бяха считани за едва ли не най-идеалната двойка, но уви!

Красивите актьори Саня и Ники Илиев до днес се считаха за може би най-перфектното семейство в страната. Млади, талантливи, влюбени, красиви… Да, но уви! Нещата между тях далеч не са розови, разсазват близки до бившия манекен Ники Илиев, който от известно време се е отдал изцяло на режисурата.

Режисура, която се оказа, че му носи повече загуби, отколкото позитиви. Ники Илиев е изпаднал във финансов колапс, тъй като вложил страшно много средства в последния си филм „Чужденецът“. Лентата обаче не предизвикала очаквания от него ефект и в момента той няма как да избие вложенията си, за да се захване с нови проекти.

Ники Илиев далеч не е перфектният съпруг, какъвто изглежда

Ники Илиев далеч не е перфектният съпруг, какъвто изглежда

И точно тук започнали проблемите между него и Саня. Съпругата на Ники Илиев отдавна мечтае двамата да си имат наследник, но мъжът й не искал и да чуе. Ники Илиев мислил само за работа и как да спечели пари. И накрая заявил на Саня, че тя трябва да влезе като участник в шоуто „Денсинг старс“, твърдят свидетели на изблиците на Ники Илиев.

„Саня танцува божествено, но и през ум не й беше минавало да участва в подобен формат. Тя първоначално отказа на Ники, но той не може да губи. Вдигна й страшен скандал и, за да няма разправии в дома й, Саня се съгласи. Всички ги гледат като едва ли не идеалната двойка от приказките, но изобщо не е така. Саня е лудо влюбена и гледа да угажда във всичко на Ники. Той използва това обаче и с времето става все по-нетърпим“, разкриват близки до младото семейство източници.

Саня обаче не можела да обели и дума, за да се възпротиви на Ники Илиев, защото го ревнувала бясно. А знаела, че в мига, в който той пожелае, пред вратата му чакат цял отбор кандидатки, които с радост биха заели мястото й. И точно затова търпи всичко, което Ники Илиев поиска от нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Това се крие зад привидно перфектното семейство на Саня и Ники Илиев!”

 1. Анонимен

  апр. 11. 2014

  🙂

 2. сивчо

  апр. 11. 2014

  и каква любов е това-той я унизява , а тя се примирява само и само да е с него. Надут пуяк!

 3. Анонимен

  апр. 12. 2014

  🙂

 4. Мария Бакарска

  апр. 12. 2014

  филма "Чужденецът" беше преди 2 години, а новият "Живи легенди" е с огромен успех!!! когато Саня гостува при гала на кафе, Алфредо Торес лично каза, че ще говори кастинг продуцентите да и дадът един танц!

Добавете коментар