Срамота! Фолк певица извърши светотатство

Срамота! Фолк певица извърши светотатство
5 (100%) 6 votes

Анита мина всякакви граници и извърши светотатство

Фолк фурията Анита се доказа като абсоютна грешница, извършвайки светотатство. Хубавицата се снима в толкова провокативна фотосесия, че потресе и най-ненабожните хора. Анита позира без никакви дрехи с Библията в ръце, а до нея има разсъблечен мургав мъж.

Снимките са произведение на Цветомир Цветанов, а най-абсурдното е, че те са направени по повод наближаващите Великденски празници. В интернет обаче вече текат масови недоволства от постъпката на Анита. Форумниците определят снимките на певицата като светотатство и желаят някакво накзание за нея, без значение какво.

Анита извърши светотатство и потресе България

Анита извърши светотатство и потресе България

Kliuki.bg припомня, че Анита е сред най-скандалните фолк певици, след като преди време бе заловена да се отдава на ласки с приятеля си насред операта. Тогава хубавицата се оправда, че не вижда лошо да показваш любовта си на публични места, но разпоредителите не се трогнаха и изхвърлиха и двамата.

Сега обаче вече Анита премина всякакви граници. Едно е да нямаш морал, но друго да оскверниш Библията. Затова има вероятност фотосесията на Анита да бъде свалена от интернет и да не види официално бял свят.

Kliuki.bg няма да падне толкова ниско, показвайки това откровено светотатство от страна на Анита. Моля да ни извинят тези, които биха искали да видят снимките.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара по “Срамота! Фолк певица извърши светотатство”

 1. Анонимен

  апр. 11. 2014

  🙂

 2. кети

  апр. 11. 2014

  тая световно неизвестна “ фолк-дива“копира Пуси райт/и руските „девици“ се съвкупляваха на открито и за това влязоха в затвора/ Господ ще я накаже тая к–-ва.

 3. Анонимен

  апр. 12. 2014

  🙂

 4. Julvena Nikolova

  апр. 13. 2014

  🙂

 5. ju

  апр. 13. 2014

  🙂

Добавете коментар