Кали поставя ултиматум пред любимия си

Кали поставя ултиматум пред любимия си
5 (100%) 4 votes

Кали поставя ултиматум пред любимия си!

След като наскоро се сдоби с трети син, малкия Александър от актуалния си любим мъж Влади, Кали вече е по-решителна и категорична от всякога.

От изданието „За Жената“ пишат, че Влади вече е усетил тежкия характер на певицата. След като имал изисквания относно отглеждането на общото им дете Алекс, Влади бил поставен на място, като буйната Кали му обяснила,че досега тя е нямала проблеми с гледането на детето и едва ли той ще поставя условията. Като освен това категорично казала, че ако не е щастлива с него, тя няма да остане с мъж заради дете или друга причина и не би се колебала да се раздели и с него.

Непокорната Кали и Влади

Непокорната Кали и Влади

Става дума за това, че според младия татко у дома имало прекалено много шум и Кали и другите й синове не пазели тишина на бебето, докато според майката Кали това не било така. Оттам може би тръгнали дребните разногласия в двойката, но самата Кали споделя, че е оптимист за любовната си връзка с Влади, защото смята, че са много различни, а именно противоположностите се привличат. Тя обаче е категорична, че няма да търпи да я командват, научи Kliuki.bg.

Освен това, фолк певицата разказва, че всъщност другите й две момчета – Георги и Марк, много й помагат за бебето, особено най-големият Жорко. Той е вече на 14 години и е най-сериозен. Кали много се гордее и с трите си деца и казва, че е щастлива с тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

6 коментара по “Кали поставя ултиматум пред любимия си”

 1. Анонимен

  апр. 12. 2014

  🙂

 2. възмутен

  апр. 12. 2014

  Питам се в България само ЦИГАНКИ ли живеят? Гнус ме е вече, не може да ни се натрапва циганки с гнусен, неморален и непочтен живот на циганската сган – неграмотната и неморална циганка Николета/Николинка, още по.неморалната циганка Кали, както и да се казва, която ражда от всяко легло, където се е въргаляла…е…. СТИГА ТОЛКОВА!! в БЪЛГАРИЯ ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ ПОЧТЕННО !!! МИЛИОН БЪЛГАРИ!

 3. възмутена

  апр. 12. 2014

  Не съм сигурна ,че са останали много почтени българи. В България остана злобата, завистта, нетолерантността. Дори и Вашия заядлив коментар, г-н възмутен е такъв. Аз съм българка, но ме е срам от жената/също българка/, която е убила детето от Поморие, срам ме е от социалната служба в Кнежа, която отне децата от майка им и ги даде на приемни родители, само защото майчицата е изпаднала в неплатежоспособност към ЧЕЗиВиК, има и хиляди други примери.
  И ЗАТОВА СТИГАМ ДО ИЗВОДА, ЧЕ в БЪЛГАРИЯ НЕ ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ ПОЧТЕННО !!! МИЛИОН БЪЛГАРИ!

 4. възмутен

  апр. 12. 2014

  в отговор на -възмутена- – аз съм съгласен с Вас, но не съвсем, защото трябва да се КОМЕНТИРАТ И ОБСЪЖДАТ КАКТО И ОСЪЖАДАТ тези ситуации за които говорите, наистина е много жалко за нацията и народа ни, но не сте ли съгласна с мен, че прекалено много ни „информират“ за живота, богатствата и парцалките на парцаливките чалкаджиики, моделки, които се продават, манекенки..това не Ви ли дразни, нямате ли усещането, че искат да ни приравнят към тяхната неграмотноост, неморалност, нечовечност. как са станали толкова „богати“ тези за мен много жалки и евтини женици?Не хулете държавата ни, тя не е виновна за нашата пасивност и безразличие.

 5. Julvena Nikolova

  апр. 13. 2014

  🙂

 6. ju

  апр. 13. 2014

  🙂

Добавете коментар