Захари Бахаров жестоко подиграван в семейството му

Захари Бахаров жестоко подиграван в семейството му
4.7 (93.33%) 6 votes

Захари Бахаров подиграван от тъста си! Високият актьор е бил изпробван какво е чувството му за хумор

Захари Бахаров, едно от новите популярни имена на българското кино, имал турски корени по майчина линия. Това вече е известно на всички, особено след участието на брат му Явор в сериала „Под прикритие“, където той играе турски мафиот и ползва този език.

Официалната избраница в живота на Захари Бахаров е Диана Алексиева, която познаваме от близкото минало като телевизионна водеща. Симпатична млада дама, която има вече две деца от звездата Бахаров.

Захари Бахаров и Диана преди да се появи на бял свят второто им детенце

Захари Бахаров и Диана преди да се появи на бял свят второто им детенце

Както се пише и във „Всеки ден“, на първата семейна среща с родителите на Диана, Захари получил дебелашка шега от страна на бащата на Диду. Той му подарил дайре, намеквайки му за неговия етнически произход. Това едва ли се е понравило на Захари, но въпреки избухливия си характер в живота и на сцената, на тази въпросна среща той се държал спокойно и приел шегата с усмивка. Близки на двойката споделят, че може би хубавата Диана след това е усетила раздразнението на половинката си Захари. Но нищо повече не се знае.

Турските корени на Захари и Явор Бахарови са от майка им Мюжгян Бахарова, която дълго време е била и редактор на новините на турски език по родната ни телевизия БНТ, където сега се излъчва получилият такава популярност сериал „Под прикритие“, припомня Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Захари Бахаров жестоко подиграван в семейството му”

 1. Анонимен

  апр. 12. 2014

  🙂

 2. Julvena Nikolova

  апр. 13. 2014

  🙂

 3. ju

  апр. 13. 2014

  🙂

Добавете коментар