Гери Турийска и Ясен Козев чакат дете

Гери Турийска и Ясен Козев чакат дете
5 (100%) 8 votes

Гери Турийска и Ясен Козев чакат дете! Нещо прекрасно предстои в живота на две творчески личности каквито са Гери и Ясен

Това е щастливата новина около младото семейство. Макар двамата Гери и Ясен все още да нямат официален брак, те са сгодени и първото им дете е на път.

Всъщност за Ясен Козев това ще бъде вече трето детенце, защото той има две момчета – Йово и Ясен от бившата си жена – певицата Йоана, която нашумя за кратко преди години и скоро се завърна в един риалити формат.

Гери Турийска и Ясен Козев чакат дете

Гери Турийска и Ясен Козев чакат дете

Гери Турийска пък познаваме от „БГ Радио“, където се изявява като водеща, пише „За Жената“. Тя е много щастлива от бременността си, както и бъдещия татко. Но засега Гери не спира с ангажиментите си, защото се чувства прекрасно. Тя пише песни за редица наши поп звезди, работи в радио и се появява по различни светски мероприятия. С Ясен Козев са двойка от доста време и запознати твърдят, че са в голяма хармония помежду си, новината за бебето им радва всички.

Гери по време на работа в радиото

Гери Турийска по време на работа в радиото

Ясен Козев също е музикант и пише песни. Двамата с Гери Турийска имат много общи неща. След раждането на детето им, предстои и сватба, но засега всички са се концентрирали върху това да се появи малкото бебче на бял свят успешно. Пожелаваме на бъдещите родители успех и едно здраво и буйно детенце!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Гери Турийска и Ясен Козев чакат дете”

 1. Анонимен

  апр. 13. 2014

  🙂

 2. марияна

  апр. 29. 2014

  Двама световно безизвестни бездарници чакат дете?Кой се интересува от такава „новина“?

 3. Maria

  февр. 13. 2021

  Не ги знам, не изглеждат мн. добре. Чревоугодници, говорят само за ядене. Без интересни са! Сватба в 9 месец?!? Хо, Хо, Хо.

Добавете коментар