Маги Желязкова е безкрайно влюбена и вече мисли за следващата стъпка

Маги Желязкова е безкрайно влюбена и вече мисли за следващата стъпка
5 (100%) 3 votes

Маги Желязкова влюбена и вече иска дете!

Да, доскоро моделът и водеща Маги Желязкова споделяше,че не си представя отново да сменя памперси и да не спи по цели нощи. Всъщност това била и една от причините за раздялата със съпруга й Боби. Той често говорел за друго дете, тъй като те вече имат едно, но Маги все отлагала и накрая така и не се решила с Боби на тази стъпка.

От скоро обаче, след като отново е влюбена и с новия мъж до себе си, както пишат и от „Всеки ден“, явно биологичният часовник на хубавата Маги отново е затиктакал и тя пак иска да стане майка, макар на годинки, но тя е в прекрасна форма и визия.

Маги Желязкова е влюбена и отново иска дете

Маги Желязкова е влюбена и отново иска дете

Сега Маги се изявява като водеща в шоуто за танцуващи звезди „Dancing stars“, което се излъчва по Нова ТВ, а преди дни тя публикува в профила си в социалните мрежи различни статии и информация, посветена на бебета и майчинство, припомня Kliuki.bg. Там тя намекна, че й се вижда много очарователна идеята да си припомни как се гледат малки деца. Освен това тя е казвала, че новата й тръпка е мъж, който е склонен много повече да й помага в грижите за дома и семейството, което е едно успокоение за всяка жена.

Ще е чудесно Маги да стане поредната българска красавица решила да забременее на по-голяма възраст. Такива примери са от полза за дамите у нас, където мисленето ни все още е доста консервативно и се влияе от обществената оценка.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Маги Желязкова е безкрайно влюбена и вече мисли за следващата стъпка”

 1. Анонимен

  апр. 13. 2014

  🙂

 2. Коко

  апр. 13. 2014

  А,бе,тя циганка ли е?Понеже чертите й са типични цигански.Или е някакъв мелез?

 3. Име (задължително)

  апр. 15. 2014

  Ох, дано не се намери мъж които да я оплоди тая грозотия ,че ще се пръкне някое друго цигане още.

Добавете коментар