Така се родила любовта между Асен Блатечки и Диляна Попова!

Така се родила любовта между Асен Блатечки и Диляна Попова!
5 (100%) 4 votes

Асен Блатечки и Диляна Попова стават родители след четири месеца!

Само след четири месеца актьорът Асен Блатечки и красавицата Диляна Попова ще станат родители. Манекенката е бременна в четвъртия месец, но упорито продължава да крие този факт като почти не се показва от вкъщи. За Диляна Попова това ще е първото дете, докато Асен Блатечки има 14-годишна щерка от благоверната си Катерина.

Диляна Попова се появила в живота на Асен, когато чувствата му към съпругата вече били охладнели

Диляна Попова се появила в живота на Асен, когато чувствата му към съпругата вече били охладнели

Той обаче ги изостави заради любовта си към Диляна Попова, която се родила напълно спонтанно, разказват приятели на младата двойка. Факт е, че Диляна Попова и Асен Блатечки не са били заедно докато течали снимките на „Стъклен дом“. Отношенията им били чисто приятелски и Асен Блатечки опитвал да съживи брака си с Катерина Горанова, в името на дъщеря си Катя.

Това обаче не се получавало, защото чувствата му към Катерина отдавна били охладнели. „Те се отдалечиха страшно много. Вече не можеха да разговарят като преди и вси по-често се караха за нещо, мненията им се разминаваха. Не можеше да им помогне и сдобряване в леглото, тъй като искрата бе угаснала. Точно в този момент Асен започна да се среща все по-често с Диляна Попова. Двамата ходеха на по кафе, бира и прочие, докато в един момент разбраха, че са страшно близки и докато се усетят, трябваше да си признаят, че са влюбени“, доверяват колеги на Асен Блатечки и Диляна Попова.

Убеден, че точно Диляна Попова е жената, с която иска да прекара живота си занапред, Асен Блатечки отишъл при благоверната си и открито й признал за чувствата си. А тя, понеже е интелигентна жена, без скандали и мрънкане му събрала багажа и го пратила да си търси щастието.

Днес той и Диляна Попова делят един покрив, но все още продължават да мълчат относно връзката си и детето, което очакват. Това обаче няма да е задълго, тъй като в скоро време на Диляна Попова ще й проличи и двамата най-после ще трябва да признаят очевидното.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Така се родила любовта между Асен Блатечки и Диляна Попова!”

  1. Анонимен

    апр. 13. 2014

    🙂

  2. кипряна

    апр. 13. 2014

    да са живи и здрави, не са първите нито ще са последните, които избират любовта пред предразсъдаците за брак докато смърта ги раздели

Добавете коментар