Жестоко: Кали с непростима постъпка към децата си!

Жестоко: Кали с непростима постъпка към децата си!
3.7 (73.33%) 3 votes

Певицата Кали се отнася жестоко с двамата си сина Георги и Марк!

Певицата Кали се отнася жестоко с двамата си сина Георги и Марк като редовно ги биела. Тази новина гръмна преди дни и възмути много от българите, включително и тези, които са фенове на певицата.

Самата Кали призна, че често й се случва да ступва момчетата, като засега от шамарите й се отървава само най-малкият Александър, тъй като е още бебе. Трите момчета са деца на Кали от трима различни мъже и тя казва, че понякога й идва в повечко да се оправя сама с тях и възпитанието им.

Певицата Кали има доста странни методи за възпитание на Георги и Марк

Певицата Кали има доста странни методи за възпитание на Георги и Марк

„Това обаче не я оправдава. Не може да възпитаваш децата си с шамари, да не са магарета!“, разгневиха се зрители, чули думите на певицата. Разбира се, веднага се появиха и нейни познати, които услужливо предоставиха на медиите потвърждение на информацията.

„Кали е готина и чаровна за пред света, но има страшно избухлив характер и пали от четвърт. Много пъти сме я виждали да крещи на момчетата и да не може да спре ръката си. Те обаче са свикнали и като я видят бясна, хукват да се крият“, разказват близки до Кали източници.

Относно бащинството на момчетата, само преди дни гръмна скандалът с очевидната прилика на най-големия син на Кали – Георги с покойния подземен бос Жоро Илиев. Момчето буквално е одрало кожата на Главния и вече е едва ли не обществена тайна, че именно той е негов родител.

Кали обаче продължава да упорства и да отрича, като едновременно с това обаче не казва кой е бащата на сина й. „С този мъж не сме в добри отношения и затова нямам намерение да разкривам името му и да му давам слава. Георги Илиев няма нищо общо с моето момче“, твърди упорито Кали, но по всичко личи, че истината е съвсем, ама съвсем друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Жестоко: Кали с непростима постъпка към децата си!”

 1. Анонимен

  апр. 13. 2014

  🙂

 2. Desi

  май 09. 2014

  Prestanete s glupostite!
  Joro iliev ne e bashta na deteto i, ne zashtotot ne ia e ebel kato mn drugi, a zashtoto ne mojeshe da ima deca…

Добавете коментар