Унизиха Марта Вачкова по време на кастинг за филм

Унизиха Марта Вачкова по време на кастинг за филм
4.6 (91.11%) 9 votes

Марта Вачкова премина през огромно изпитание, граничещо с унижение, по време на кастинга за италиански филм

Марта Вачкова плати скъпа цена, за да се снима в новия италиански филм за живота на Рудолф Валентино. По време на кастинга човек от прослушващия за ролята екип е опипал бельото на всяка от кандидатките, пише Skandalno.net. Изискванията са били то да отговаря на това, което са носили жените преди един век, за да бъде автентично с филма.

Марта Вачкова унизена на кастинг, но успя!

Марта Вачкова унизена на кастинг, но успя!

Българката обаче се е подсигурила с вътрешна информация и е нямала проблеми с тази част от кастинга. Нейната приятелка Дарина Павлова, която живее в Италия, е помогнала много на Марта Вачкова за участието й във филма и в крайна сметка бившата звезда на „Каналето“ е спечелила участието си във въпросния филм, научи Kliuki.bg.

Все пак обаче унижението, което Марта Вачкова и останалите кандидатки за ролята са претърпели, е факт. Те не само са се съблекли, но и са били пипани по съкровени места. Рискът на професията за пореден път е бил в действие.

Щерката на Григор Вачков обаче не съжалява, че се е явила, въпреки унижението от кастинга, и е щастлива, че ще участва в италиански филм, който може да се превърне в хит от световна величина.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Унизиха Марта Вачкова по време на кастинг за филм”

 1. Анонимен

  апр. 13. 2014

  🙂

 2. Emille Boev

  апр. 14. 2014

  ДОКОЛКОТО ЗНАМ, РУДОЛФ НЕ Е БИЛ ЖЕНОМРАЗЕЦ ( ЗА ДА УЧАСТВА ГОЛА И НАВЕДЕНА ХИПОПОТАМКАТА МАРТА ) А НАПРОТИВ! ХАХАХАХАХАХАХА

 3. ПЕНЧО

  апр. 14. 2014

  тези, които са били на кастинга със сигурност дълго време няма да искат да видят гола жена

Добавете коментар