Поп фолк дивата Камелия се е променила драстично

Камелия толкова се е стиснала, че е заприличала на габровка. Така не престават да я одумват в музикалните среди нейни колежки зад гърба й. Поводът за негативните реплики е новото парче на поп фолк певицата „Престъпно е”, където й се свиди да се бръкне за нови дрешки.

Обяснението обаче на родената в Чипровци Камелия Вескова, по-известна само като Камелия е съвсем друго. Тя отрича да се е стискала, просто създателите нта видео парчето имат друго усещане и виждане за атрактивната певица.

[caption id="attachment_312617" align="alignright" width="300"]Камелия не дава пари за дрехи Камелия не дава пари за дрехи[/caption]

Най-новата мода според нея е да се явиш на снимачната площадка без притеснителното присъствие на дрехите върху гърба ти. Ролята да „прикрият някои прелести по тялото ти” се отдава на светлосенките. Които показват нещо и скриват друго, коментира изпълнителката на „Защо повярвах”. Според нея се е получило нещо различно, уникално, на което на което в най-скоро време ще се зарадват нейните почитатели.

Камелия е известна с напълно разкрепостеното си и непукистко поведение. Тя не веднъж и два пъти се е разсъбличала така, че и конец да не остане по тялото й. Фото сесиите й винаги са били провокативни и доста смели.

Върхът на „геройството й” бе, когато преди три години през 2011 година изпълнителката на „Грях ли е това” напълно захвърли от себе си всички забрани и застана така, както „майка я е родила” за списанието „Плейбой”.

Ценителите на женската хубост останаха повече от очаровани от шокиращата й фотосесия. А мокрите сънища на силната част от населението се населиха със страстни копнежи.

Наред с много успешни изяви зад граница, Камелия сполучливо се справя и с предизвикателството на синия екран. След успеха на предаването „Голямата уста” продуцентите предлагат на красавицата да води друго шоу, което събра голям рейтинг.

Заради непринудеността на разговорите и коментарите за нещата от живота с гостите си предаването „Споделено с Камелия” се радва на голям рейтинг. Шоуто получи адмирации и от тези, които не са фенове на Камелия.

„Споделено с Камелия” бе свалено през януари 2012 година от ефир. То е спряно от продуцентите заради недоразумения с певицата, но без да бъдат дадени каквито и да са обяснения от тяхна страна.

Камелия в кариерата си се радва на много спечелени награди. Сред най-фрапиращите са 15 години на сцената от „Пайнер. През 2013 година певицата отнася престижното признание на „Revue“ за цялостно творчество.

Най-атрактивна визия на сцената и оригинално медийно присъствие пък изпълнителката на „Грях ли е това” получава от списание „Нов фолк”. И още куп признания за всичко, което русокоската прави и го прави добре. Затова всяка една нейна поява е наелектризираща, изненадваща, държаща ни в напрежение.

Независимо начина, по който се появява на сцената, та безспорно е оригинална, й го признават дори и най-големите нейни недоброжелатели