Английският футболист Тио Уолкът изля душата си във Facebook след най-прекрасната вест в живота му

Радостта на Тио Уолкът е огромна. Въпреки че в момента е контузен, английският футболист изживява най-щастливия период в живота си и това той го сподели във Facebook. Веднага след раждането на неговия син, играчът на Арсенал разкри в социалната мрежа как се чувства, видя Kliuki.bg.

Той сподели със своите фенове, че е на седмото небе. Никога досега не е изпитвал подобно щастие и пожелава на всеки да го изпита. Тио Уолкът не подмина и любовта си с Мелани Слейд, на която изразява най-искрените си благодарности и почитания, че го е дарила с това прекрасно и сладко детенце.

[caption id="attachment_312636" align="alignright" width="300"]Кадър от сватбата на Тио Уолкът с красивата Мелани Слейд Кадър от сватбата на Тио Уолкът с красивата Мелани Слейд[/caption]

Двойката е заедно от почти 10 години, но едва преди година всичко стана официално. Бебето пък е вторият велик миг в живота на младото семейство през последните 12 месеца. Те са много щастливи. Както футболистът пише във Facebook, и най-сериозната контузия не може да помрачи подобна радост в живота. Той е на 25 години и счита, че това е перфектната възраст да станеш родител.

Честито на Тио Уолкът и Мелани Слейд! Нека семейната им идилия остане вечна!