Със сигурност вече е ясно, че Лора Караджова не е искала семейство с Део, а не по принцип! В момента тя е толкова щастлива и бременна!

Бебето на Лора Караджова не е нещо случайно или по погрешка. То е било част от съвместния план на певицата и Валентин Славов, както самата тя сподели в "Жените говорят". Това обаче веднага дава отговор на въпроса за раздялата й с Део.

Оказва се Лора Караджова просто не е смятала Део за мъжа на живота й. Дълго време те бяха уж перфектната двойка, но тя така и не пожела да роди от него, въпреки че Део неведнъж я помоли и много искаше да стане баща, припомня Kliuki.bg. В крайна сметка двамата се разделиха, а Караджова се оправда, че не искала деца и затова няма как вече да е с Део.

[caption id="attachment_312654" align="alignright" width="300"]Лора Караджова измами Део жестоко Лора Караджова измами Део жестоко[/caption]

Сега обаче истината излиза наяве. След новината за бременността на щерката на Данчо Караджов, Део беше съсипан, чувствайки се предаден. За негов ужас, предателството на Лора Караджова стана още по-голямо с разкритието й, че бебето е било планирано. Така се изключват всякакви съмнения около любовта на Лора с Валентин и факта, че тя иска семейство с него.

Жалко за Део. Той има всички основания да се чувства измамен. От него тя така и не пожела да забременее, но с друг мъж не само забременява, но и го направи целенасочено.