Ивон Динева засрами Анелия с изпълнение на „Diamonds“ (ВИДЕО)

Ивон Динева засрами Анелия с изпълнение на „Diamonds“ (ВИДЕО)
5 (100%) 4 votes

Ивон Динева пее по-добре от майка си във „фамилната кръчма” и има по-нормално сценично поводение

Ивон Динева надмина майка си по пеене на живо…и отношение към публиката!

Както вече сме ви разказвали, дъщерята на Анелия се справя доста добре като певица и за годините си. По всичко изглежда, че подрастващата наследница на Коко Динев би поела бизнеса на тате само, ако се случи чудо и мама я натисне да не хукне по нейните пътеки.
ivon dineva
Ивон Динева за пореден път изпълни култово парче на сцената на „фамилната кръчма”. За разлика от Анелия, която си позволява да прекалява с алкохола и да се излага с пеене в „Кошарите”, дъщеря й се държи като професионална певица, видя kliuki.bg.
ivon i archi
Вярно момиченцето все още има накъде да развива своя глас, пее със все по голямо самочувствие и дори прави опити да танцува.

Ивон Динева гостува на семейството на Тате за Цветница и тя поздрави гостите им със своята версия на „Diamonds“. Малката още е далеч от Риана и дори си взима домашният любимец Арчи пред микрофона, но вече ясно си личи, че „крушата” на Анелия ще падне до дървото.

Любопитно е как баба реагира на мераците на първородната си внучка. Като всяка и тя сигурно се гордее с факта, че детенцето има талант и не се смущава да й дава поле за изява. Друг е въпросът как би се почувствала, ако Ивон Динева повтори пътя на майка си.

За Коко Динев това би било възмездие – с тази богата колекция от фолк-певици в миналото си и разбити женски сърца, нормално е дъщеря му да поиска да се развива в сферата на мама и мащехата си.

Дали ще бъде успешна?! Ами вижте колко умело се справя Ивон Динева вече на сцената:

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Ивон Динева засрами Анелия с изпълнение на „Diamonds“ (ВИДЕО)”

 1. Анонимен

  апр. 14. 2014

  🙂

 2. Kari

  апр. 14. 2014

  Пази Боже….още една кифла която ще стане ………. АЙДЕ ДА НЕ СЪМ ВУЛГАРНА ЧЕ ТОЯ САЙТ СЪС СИГУРНОСТ И ДЕЦА ГО ЧЕТАТ….АМА ТО КАКВО ЛИ И ДРУГО ДА СТАНЕ ….
  .

 3. Кака

  апр. 14. 2014

  Надежда Димитрова,научете се да пишете грамотно!Срамно е да си неук!

 4. Име (задължително)

  апр. 14. 2014

  ne be6e lo6o,xaresa mi

Добавете коментар