Писмото на Брад Пит до Анджелина разплака света!

Писмото на Брад Пит до Анджелина разплака света!
5 (100%) 4 votes

Брад Пит доказа, че и звездите могат да обичат безкористно и от сърце!

Холивудската икона Брад Пит доказа, че и най-желаните звезди могат да обичат безкористно и от сърце един единствен човек в живота си. Актьорът написа прочувствено писмо до съпругата си – прекрасната Анджелина Джоли, с което разтопи не само нейната душа, но и разплака милиони хора по света.

В писмото си Брад Пит разказа как в един момент Анджелина се е разболяла, а нервната й система е била буквално срината от огромния стрес покрай работата, личните нещастия, преследването на папараците и много други фактори. Анджелина престанала да се храни, драстично отслабнала, сънят бягал от очите й и дори безспорната й красота започнала да изчезва.

Анджелина Джоли е щестлива с най-влюбения и всеотдаен мъж до себе си в лицето на Брад Пит

Анджелина Джоли е щестлива с най-влюбения и всеотдаен мъж до себе си в лицето на Брад Пит

„Къде отиде най-красивото лице на света?!“, питал се Брад Пит, гледайки съпругата си посивяла, с хлътнали страни и огромни сиви торбички под очите. Тя започнала да отказва почти всички предложения за работа и да прекарва все повече часове, затворена в стаята си. А Брад Пит с ужас установил, че раздялата им най-вероятно наближава.

И тогава нещо проблеснало в ума му. Той се стегнал и решил, че няма да обръща внимание на лошите неща, а ще даде всичко от себе си, за да накара Анджелина да разцъфне като преди. Започнал да я обгрижва с цялото си внимание, усмивката не слизала от лицето му, а жестовете му били безбройни. Цветята и подаръците били най-малкото от тях, защото най-важният жест е когато подариш душата си някому.

Писмото на Брад Пит до Анджелина

Писмото на Брад Пит до Анджелина

„И така, когато аз самият се промених, започнах да разбирам болката и надеждите й и бях неотлъчно до нея, тя започна да се променя. Върна се предишната Анджелина – тази, която обичах и която ще обичам винаги. Тогава осъзнах, че всяка жена е просто едно отражение на мъжа. Ако той я обича, тя ще му отвърне със същото, ще цъфти и сияе. А ако не – тя ще повехне“, споделя опита и мислите си Брад Пит в най-трогателното писмо в живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Писмото на Брад Пит до Анджелина разплака света!”

 1. Анонимен

  апр. 14. 2014

  🙂

 2. juus

  апр. 14. 2014

  дано любовта им трае вечно…., защото в техните среди няма много дълготрайни връзки

 3. Име (задължително)

  апр. 27. 2014

  много ми харесват и се радвам за тяхната искрена любов

Добавете коментар